ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Πως κατάφεραν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου και "έσπασαν" το αυστηρό πρωτόκολλο και συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της Σλοβενίας;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
Πως κατάφεραν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου και  "έσπασαν" το αυστηρό πρωτόκολλο και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της Σλοβενίας
Πέντε μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα τον Ι. Καποδίστρια, παραστάθηκαν στην κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του Ι. Καποδίστρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σλοβενίας κατά την επίσημη επίσκεψη του στο Ναύπλιο στις 5 Δεκεμβρίου 2018.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης συνάντησαν από κοντά τον Πρόεδρο της Σλοβενίας και μίλησαν για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα που εκπονείται, τη συνεργασία του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου με σχολείο της Σλοβενίας στο Κόπερ και για την προσεχή επίσκεψη τους στο σχολείο αυτό, στην πόλη καταγωγής του Ι. Καποδίστρια.  Η συνάντηση και συνομιλία των μαθητών του 1ου Γυμνασίου με τον Πρόεδρο της Σλοβενίας έγινε μετά από πρόσκληση του Δήμου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου.

Έτσι οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου ήταν από τους λίγους πολίτες  που "έσπασαν" το αυστηρό πρωτόκολλο που ισχύει κατά την διάρκεια επισκέψεων αρχηγού κράτους και μπορούν φυσικά να είναι περήφανοι γιαυτό καθώς ο Πρόεδρος Borut Pahor εδειξε ενδιαφέρον και συνομίλησε μαζί τους παραμερίζοντας τους αυστηρούς εθιμοτυπικούς κανονισμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ