ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Στο “9ο Memorial διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης” συμμετέχει ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
Στο  “9ο Memorial διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης” συμμετέχει ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου
Το τουρνουά με την ονομασία “9ο Memorial διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης” θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 21, 22 και 23/12/2018 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντ.Πεπανός. To τουρνουά είναι αφιερωμένο στην μνήμη των σπουδαίων αθλητών της ιστορίας των 90 χρόνων του ΝΟΠ: Ντένη Γκανασούλη, Μιχάλη Τσούμπου και Μάκη Τσουτσάνη, που πρόσφατα έφυγαν από την ζωή.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής 21/12 και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής 23/12. Θα διεξαχθούν συγχρόνως 3 τουρνουά και θα αφορούν 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες αγοριών. Στην πρώτη κατηγορία προ-μίνι, θα πάρουν μέρος παιδιά μικρότερα των έντεκα ετών (Κ11), στην δεύτερη κατηγορία των μίνι-παίδων θα πάρουν μέρος αθλητές μικρότεροι των δεκατριών ετών (Κ13) και στην τρίτη κατηγορία των παίδων, αθλητές μικρότεροι των δεκαπέντε ετών (Κ15). Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Ομάδες Προ-Μινι (Κ11)

1. ΝΟΠ Διας
2. ΝΟΠ Ποσειδών
3. ΝΕΠ
4. ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ
5. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ

Ομάδες Μίνι-Παίδων (Κ13)

1. ΝΟΠ1
2. ΝOΠ2
3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ
4. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
6. ΝΕΠ

Ομάδες Παίδων (Κ15)

1. ΝΟΠ
2. ΝΕΠ
3. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
4. ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ
5. ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ
7. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Στην κατηγορία των παίδων θα υπάρχουν δύο Όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, ενώ στην κατηγορία των μίνι-παίδων και των προ-μίνι όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλες και θα υπάρξει βαθμολογία. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Τουρνουά επισυνάπτεται ξεχωριστά.

Το βράδυ της Κυριακής στις 20:00 θα γίνουν οι τιμητικές απονομές στην μνήμη των τριών αθλητών του ΝΟΠ, παρουσία μελών των οικογενειών τους και εκπροσωπών των τοπικών αρχών της πόλης.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ΝΟΠ, τις φιλοξενούμενες ομάδες και όλους τους αθλητές η παρουσία φίλων της Υδατοσφαίρισης και του ΝΟΠ στο τουρνουά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ