ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Τι θα γίνει με τον δρόμο εισόδου στο Λάλουκα; - Τεράστιοι "κρατήρες" - Σπάνε τα αυτοκίνητα των οδηγών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 μ.μ. | |
 Καθημερινά γινόμαστε δέκτες καταγγελιών από κατοίκους  και διερχόμενους οδηγούς στο χωριό Λάλουκα του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, για τον δρόμο που ναι μεν ξεκίνησε για να φτιαχτεί αλλά,  έμεινε με τεράστιους κρατήρες για να σπάνε οι κάτοικοι τα αυτοκίνητα τους και να επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά η Ελληνική λαϊκή ρήση "της Κυριακής χαράς και της Δευτέρας λύπης"!!!


Πρόκειται για έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση με 300.000 ευρώ και αποτελέσει τον φορέα υλοποίησης του έργου.
Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει και εξοργίζει τους κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς που καθημερινά σπάνε ζάντες, καταστρέφουν λάστιχα και αμορτισέρ, είναι ότι ο εργολάβος "έγδαρε" το οδόστρωμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης της εισόδου του χωριού και... τίποτε άλλο!!!

Ο δρόμος από το γεφυράκι που υπάρχει μέχρι και εκατό μέτρα από τον οικισμό είναι γεμάτος με κρατήρες (όχι απλά λακκούβες) και καθημερινά αυτοκίνητα και οδηγοί ταλαιπωρούνται με την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που κανένας δεν ξέρει να τους πει πότε θα ξεκινήσει ...

Όσον αφορά το πότε θα τελειώσει μάλλον η Αγία Βαρβάρα θα ξέρει  περισσότερα!!!  

  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ