ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Σε χώρες μακρινές "ταξίδεψαν" οι μικροί μαθητές του Δον Πινέλο για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο έθιμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 μ.μ. | | |
Σε χώρες μακρινές ταξίδεψαν το κοινό οι μικροί μαθητές του Δον Πινέλο για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο έθιμο
 Χαρούμενες φωνούλες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια πλημμύρισε το απόγευμα του Σαββάτου το θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο με την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφικού Παιδικού Σταθμού Δον Πινέλο.
Η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μικρών παιδιών είχε τίτλο "Ποια χώρα έχει το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο έθιμο!!!!"
Αστεράκια, χιονονιφάδες, ο μικρός τυμπανιστής, η Παρθένος Μαρία με τον Ιωσήφ, οι βοσκοί και οι μάγοι με τα δώρα, τα αγγελάκια αλλά και τα ξωτικά, σε μια πανδαισία χρωμάτων και τραγουδιών καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που δεν ηταν άλλοι από τους γονείς τους.
Οι εκπαιδευτικοί του Δον Πινέλο Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη και φυσικά ο Γιάννης Αντωνόπουλος υπεύθυνος εκγύμνασης των παιδιών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν μια παράσταση με προσεγμένα μηνύματα για την μεγάλη  γιορτή των Χριστουγέννων, με εικόνες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης διανθισμένη με τραγούδια από χώρες μακρινές.
Δεν έλειψε όμως και το Ελληνικό καραβάκι καταστόλιστο και τα κάλαντα που τραγούδησαν τα παιδιά χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά τριγωνάκια τους.
Οι μικροί μαθητές αφού πήραν τα δώρα τους, έδωσαν ραντεβού για μετά τις γιορτές και ευχήθηκαν σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ