ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στην Μεσσηνία μετά από καταδίωξη για την αρπαγή ανήλικης Ρομά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | |
Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στην Μεσσηνία μετά από καταδίωξη για την αρπαγή ανήλικης Ρομά
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα Παρασκευής την Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τρία άτομα είναι νεκρά, ενώ άλλα τρία έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο ένας από τους τραυματίες κατάγεται από χωριό του δήμου Ζαχάρως. Πρόκειται για τον οδηγό του δεύτερου - αντιθέτως κινούμενου οχήματος.

Ειδικότερα, ένα αυτοκίνητο με επιβάτες Ρομά καταδίωκε άλλο όχημα με άλλους Ρομά κοντά στον κόμβο του Καλού Νερού. Στη συνέχεια το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε με αφορμή την αρπαγή μίας κοπέλας. Η οικογένειά της το αντελήφθη και ξεκίνησε να καταδιώκει το όχημα μέσα στο οποίο βρισκόταν η κοπέλα. Το ένα από τα δύο οχήματα συγκρούστηκε μετωπικά με ένα τρίτο, διερχόμενο τζιπάκι.

Μετά από μετωπική σύγκρουση, δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών και κάπως έτσι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ δύο είναι βαριά τραυματισμένοι.

Οι τελευταίες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες είναι συγκλονιστικές.

Στο ύψος του Καλού Νερού, που βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα πριν το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην Κυπαρισσία, το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν η κοπέλα έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα τρίτο, διερχόμενο όχημα που βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα.

Ο οδηγός του τζιπ (σ.σ. το διερχόμενο όχημα) έχει τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ