Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Η ευαισθησία των πολιτών κέρδισε το «Αστέρι της Ευχής» στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | |
Η ευαισθησία των πολιτών κέρδισε το «Αστέρι της Ευχής» στην Χριστουγεννιάτικη εκδηλωση στο Άργος
Μια απ’ τις ποιο ευαίσθητες δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη" πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στις 6:30μ.μ., στην πλατεία του Αγ. Πέτρου στο Άργος όπου είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε την κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, διευθύντρια του «Make a wish» στην Ελλάδα και τον κ. Χάρη Πατούνη, υπεύθυνο του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» σε μια προσπάθεια να ενισχύσουμε τον γνωστό οργανισμό και να υλοποιήσουμε μια ευχή, ενός βαριά άρρωστου παιδιού.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια δεδομένου ότι η δράση εντάχθηκε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Άργους Μυκηνών. 
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο που μας επέτρεψε να στολίσουμε το δέντρο της ευχής τη συγκεκριμένη ημέρα, κάτι που συντέλεσε καθοριστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος μας.
Ευχαριστούμε επίσης την Α/θμια και τη Β/θμια Σχολική Επιτροπή καθώς και την ΚΕΔΑΜ για την πολύτιμη βοήθεια τους. Αξίζει να αναφερθεί πως η όλη δράση στηρίχτηκε στην ιδέα της φίλης του συλλόγου μας κας Ματίνας Αλεξάκου. 
Τέλος ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που προσέφερε από το υστέρημα του προκειμένου να χαρίσουμε το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη και να του δώσουμε την ελπίδα που χρειάζεται για να κατακτήσει αυτά που σε μας φαίνονται δεδομένα και αυτονόητα και να ανέβει τον ανηφορικό και επίπονο δρόμο του και -γιατί όχι;- να βγει νικητής!

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του νέου χρόνου.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ