ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: Μια ανεπίγνωστη κυβέρνηση που υπέγραψε την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Μια ανεπίγνωστη κυβέρνηση που υπέγραψε την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών
(Σημεία συνέντευξης του Γ. Μανιάτη στην τηλεόραση του OPEN, Εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» με τους Ι. Χασαπόπουλο και Γ. Σαραντάκο)

Εθνικά επιζήμια χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του OPEN, εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 7" με τους Ι. Χασαπόπουλο και Γ. Σαραντάκο.

Ο Γ. Μανιάτης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τους χειρισμούς της ανεπίγνωστης, όπως είπε, κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που παραχώρησε γλώσσα και ταυτότητα στους Σκοπιανούς. Πρόσθεσε ότι αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι μόνο τα προεόρτια και διευκρίνισε ότι όποτε κι εάν φέρει τη Συμφωνία ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, το Κίνημα Αλλαγής θα την καταψηφίσει.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

►Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, την οποία υπέγραψε και χειρίζεται μια απολύτως ανεπίγνωστη κυβέρνηση. Όποτε κι εάν τη φέρει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, το Κίνημα Αλλαγής θα την καταψηφίσει.
►Το βασικό θέμα που ήθελαν οι Σκοπιανοί από το 2008, ήταν γλώσσα και ταυτότητα. Τους τα εκχώρησε ο κ. Τσίπρας μόνος του, χωρίς καμία συζήτηση με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, όπως είχε προτείνει η Φ. Γεννηματά, τη στιγμή που ο κ. Ζάεφ συνομιλούσε με τους δικούς του.
►Πριν λίγες μέρες κατατέθηκε αίτημα για αναγνώριση Σωματείου περί προώθησης της μακεδονικής γλώσσας. Για 1η φορά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Ελλάδα αναγνώρισε επίσημα ότι υπάρχει μακεδονική γλώσσα.
►Αυτά που βλέπουμε τώρα είναι δυστυχώς τα προεόρτια. Όταν προχωρήσει η ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα. Η χώρα είναι ανοχύρωτη. #OPEN - Το Ανοιχτό Κανάλι 

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ