Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

"Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης" από το ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου μάγεψαν τους μαθητές του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. | | | |
"Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης" από το ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου μάγεψαν τους μαθητές του Άργους
Την Παρασκευή 14/12/2018 παρουσιάστηκε το κουκλοθέατρο με τίτλο "Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης", στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Άργους σε 3 μοναδικές παραστάσεις από τους μαθητές/-τριες του ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και τους αεικίνητους καθηγητές τους Αντιγόνη Λασκαρίδου και Πέτρο Καραίσκο.
Ευχαριστούμε τους Συλλόγους Καθηγητών, τους Διευθυντές κ. Παρασκευά Τριανταφύλλου και Δέσποινα Μπαράτση των δύο σχολείων που μας φιλοξένησαν, καθώς και τον Αργύρη Καραγιάννη Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου. 
"Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης" από το ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου μάγεψαν τους μαθητές του Άργους
"Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης" - το ξεκίνημα

Τρία μοναδικά απογεύματα, μια φανταστική ομάδα από μαθητές/-τριες του ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και των καθηγητών τους Αντιγόνης Λασκαρίδου και Πέτρου Καραίσκου. Με κέφι, σύστημα και ταλέντο, δημιούργησαν τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Έξι κούκλες "βρήκαν τον εαυτό τους". Το έργο της ομάδας θα παρουσιαστεί στο κοινό στη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
"Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης" - Η υπόθεση

Σε κάποια πόλη οι άνθρωποι έχουν χάσει το μέτρο και το νόημα. Σε κάποια πόλη ο καταναλωτισμός θεοποιήθηκε και αντικατέστησε αξίες όπως η αληθινή φιλία. Φυσικά, εμείς δεν ζούμε στην Κενούπολη. Και καμία σχέση δεν έχουμε με όλα αυτά.
Η Θεοδώρα όμως, ζει στην Κενούπολη κόντρα στο ρεύμα. Και ονειρεύεται μια αληθινή φιλία. Άραγε υπάρχει άγιος Βασίλης για να της τη χαρίσει;
Συντελεστές:

Τζέσικα: Μαρίνα Σχοινά

Μάρθα: Μαρία Σκλαβούνου

Μπαμπάς: Αντριάν Μαρτζινεάν, Παναγιώτης Οικονομόπουλος

Μαμά: Μαρία Καρανικόλα

Θεοδώρα: Γεωργια Κατσόρχη, Μαρία Καρανικόλα

Άγιος Βασίλης: Άντι Μουχαμέτι, Άλεξ Ανικουλασέι

Αφηγητές: Ευδοκία Μιμίνου, Κατερίνα Δημαράκη

Ηχοληψία: Πέτρος Μπινιάρης
Κατασκευή Κούκλας-σκηνικά: Κατερίνα Δημαράκη, Κέλλυ Μπεκατώρου, Γεωργία Κατσόρχη, Αντριάν Μαρτζινεάν, Κοσμίν Τάτου, Μανώλη Αντρέα, Οικονομόπουλος Παναγιώτης, Τζούλια Μέτσο, Κατερίνα Σερέτη, Άντζελα Τσενάι, Αντελίνα Ντουράι, Πέτρος Μπινιάρης, Ευδοκία Μιμίνου, Μαρίνα Σχοινά, Τασία Δημαράκη, Γκέρτα Τσάνι, Ζαχαρίας Παπούλιας, Μαρία Σκλαβούνου και Σπυριδούλα Ζέρβα.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον τομέα ηλεκτρολογίας και τους Γκουρίντερ Σίνγκ, Οδυσσέα Ζεγκάι, Βασίλης Ελένης, Ιντριτ Μουσκάι, Κούρτι Έρβιν, Γιαννακόπουλο Αλέξανδρο και Πέτρο Καραίσκο για την κατασκευή και την εγκατάσταση φωτισμού σκηνής.

Επόμενο ραντεβού με το κοινό 23/12/2018 Κυριακή στις 11:30 στο Φουγάρο, με δύο παραστάσεις και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου με την διεύθυνση της καθηγήτριας Ευαγγελίας Μαρλαγκούτσου.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ