ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

O Σύλλογος Παραπληγικών Άργους στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου για την ταμπέλα στο γεφυράκι της πλατείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 μ.μ. | |
O Σύλλογος Παραπληγικών Άργους στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου για την ταμπέλα στο γεφυράκι της πλατείας
Με έκπληξη διαβάσαμε την καταγγελία εναντίον του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου σχετικά με τη προσβασιμότητα των ΑμεΑ στην αναπλασθείσα πλατεία της πόλης του Άργους. Η καταγγελία είναι ψευδής διότι η πλατεία είναι προσβάσιμη και η διέλευση των ΑμεΑ γίνεται με ευκολία.

Σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με την προσβασιμότητα του γεφυριού, πήραμε την διαβεβαίωση από τον κύριο Δήμαρχο ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να μπορούν και τα ΑμεΑ να απολαμβάνουν την διέλευση πάνω από την όμορφη λιμνούλα της πλατείας μας.

Σχετικά με τα παραπάνω ουδέποτε τα μέλη του συλλόγου μας, μας έκαναν σχετική καταγγελία ή παράπονο για τη δε απαγόρευση της προσβασιμότητας στο γεφυράκι της πλατείας ενημερωθήκαμε και εμείς από την ταμπέλα που τοποθετήθηκε πρόσφατα.

Την ίδια Θετική αντιμετώπιση έχουμε κάθε φορά που αναφέρουμε στον Δήμαρχο, Δημήτρη Καμπόσο, κάποιο πρόβλημα και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε λύση αυτού. Θεωρούμε ότι πριν γίνει αυτή η καταγγελία θα έπρεπε να ενημερωθούμε, εμείς που ουσιαστικά έχουμε δικαιολογημένο ενδιαφέρον γι' αυτό το Θέμα και το οποίο όπως είπαμε είναι Θέμα χρόνου η διευθέτησή του.

Παρακαλούμε να είναι η τελευταία φορά που οι πολιτικοί αναδεικνύουν θέματα δικού μας ενδιαφέροντος χωρίς να μας ρωτούν.

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος Τριανταφύλλου Ανδρέας α. α. 

Ο Γενικός Γραμματέας Μήτσουλας Παναγιώτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ