ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

2-1 νίκησε το Ναύπλιο 2017 την Κορωνίδα Κοιλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 μ.μ. | | | |
2-1 νίκησε το Ναύπλιο 2017 την Κορωνίδα Κοιλάδας
Σε ένα παιχνίδι που στην αρχή φάνηκε ότι το Ναύπλιο 2017 είχε τον έλεγχο και αργά ή γρήγορα θα έφτανε στο γκολ όπως και έφτασε, χρειάστηκε πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Δριμούρας με πλασέ στη κίνηση να δώσει την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του. 
Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά για τους γηπεδούχους οι οποίοι όπως ήταν λογικό πίεσαν και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Παπασαράντο ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μουράτη στο 31', πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του και άνοιξε το σκορ.
Το ημίχρονο τελείωσε έτσι και στο δεύτερο μέρος ο Κοζιώτης θα χάσει τη μπάλα από σουτ που πραγματοποίησαν οι φιλοξενούμενοι, ο Ατζαμίδης στην προσπάθεια του να διώξει και υπό την πίεση του Μπάζου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η ισοφάριση ήρθε μόλις δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. 
Στο 66' και στο 70' θα γίνουν οι δύο αλλαγές από τον Γεωργακόπουλο όπου άλλαξαν και τη ροή του παιχνιδιού υπέρ του Ναυπλίου 2017. 
Ο Καλυβάς πέρασε στη θέση του Φίλη και ο Δριμούρας στη θέση του σκόρερ του πρώτου τέρματος Παπασαράντου. 
Ο Καλυβάς με την ποιότητα που διαθέτει κατάφερε να βρει στον χώρο πολλές φορές συμπαίκτες του και να φτιάξει τις προϋποθέσεις για κάτι καλό ενώ ο Δριμούρας με το δολοφονικό ένστικτο όταν βρίσκεται απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του στο 85'.
ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): Κοζιώτης, Διαμαντής, Σάκουλης (90' Φατούρος), Ατζαμίδης, Φίλης (66' Καλυβάς), Διαμαντής, Αγγελόπουλος (88' Μακαρατζής), Μπούκουρης, Παπασαράντος (70' Δριμούρας), Μίχος, Odwong
ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ): Μουράτης, Λάμπρου (62' Cuni), Κωτσαράς, Οψιμούλης, Κουτσαύτης (55' Daniel), Μέγας, Μπάζος, Τσίτσι, Σχοινάς, Παπασταύρου, Μπάζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ