ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 π.μ. | |
Ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου του.
 Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Κωτσοβός ο οποίος και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.
Η συνέχεια περιελάμβανε ομιλία από τον κ. Κωνσταντίνο Π. Καράμπελα - Σγούρδα, μουσικολόγο, κριτικό μουσικής, καθηγητή ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης και πιάνου, Πρόεδρο Δ.Σ. των Διεθνών Μουσικών Σωματείων Gina Bachauer και C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Μουσικής και Θεάτρου, Καλλιτεχνικός Διευθυντή του Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman και του Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός».
Και ολοκληρώθηκε με συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, του οποίου Πρόεδρος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας- Σγούρδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ