ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Για τις 6 Φεβρουαρίου μετατέθηκε η ημερομηνία υποβολής των προσφορών για την προς παραχώρηση λιγνιτικές μονάδες στη Μελίτη της Φλώρινας και της Μεγαλόπολης.

-Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο δρόμο προς Σπανέικα της τοπικής κοινότητας Πετρίνας του Δήμου Μεγαλόπολης από κατολισθήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Χθες ο αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Γιαννακούρας επισκέφτηκε την περιοχή και ανακοίνωσε ότι θα οδοστρωθεί ένας χωματόδρομος για να υπάρχει επικοινωνία με το χωριό.

-Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 24 χρονος χθες το απόγευμα στο Άργος όταν ΙΧ επιβατικό συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε ο 24χρονος .

-Διπλή συνεδρίαση σήμερα του Δ.Συμβουλίου Ανατολικής Μάνης . Στις 7 θα συνεδριάσει με τρέχοντα θέματα και στις 19:30 σε ειδική συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα Έκκριση του Ολοκληρωμένου προγράμματος Δράσης του Δήμου.

-Εξαιρούνται από το υπερταμείο 2330 αρχαιολογικοί χώροι . Την απόφαση χαιρετίζει ο Δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης. Από τη Σπάρτη εξαιρούνται :Το κτίριο της Δημόσιας βιβλιοθήκης , το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο , η Πλατεία στο κενοτάφειο του Λεωνίδα, το κτίριο της Π/Υ ,ο λόφος του Ξενία , ο Αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Σπάρτης και το οικόπεδο του πρώην ΦΙΞ όπου σχεδιάζεται η ανέγερση του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου.

-Η κατάργηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου είναι το Θέμα που θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δ Σ Κυθήρων στις 10:30 το πρωί.

-Στις 12 το μεσημέρι το Δ Σ θα πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση για την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2019.

-Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα Κυθήρων το γεγονός ότι ανοίγοντας την αλληλογραφία του ο πρόεδρος της επιτροπής εγχωρίου Περιουσίας του νησιού , βρήκε μέσα μία σφαίρα και ένα απειλητικό μήνυμα που τον προέτρεπε να παραιτηθεί. Το θέμα θα συζητηθεί και στην σημερινή συνεδρίαση του Δ Σ στις 10:30 το πρωί.

-Συνεδριάζει το Σάββατο το Διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας . Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης στις 18:30 το απόγευμα .

-Συνεδριάζει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα το ΔΣ Β.Κυνουρίας . Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα .

-Την Κυριακή στις 11 το πρωί θα γίνει η 3η γιορτή της τηγανίτας στην πλατεία Θερμησίας στην Αργολίδα.

-Το βιβλίο με θέμα << χειρόγραφος κώδικας χορηγούμενων αδειών γάμου Ιεράς επισκοπής Κυθήρων 1862-1887, θα παρουσιάσει σε ειδική τελετή στον ποταμό Κυθήρων η εταιρεία Κυθηραϊκών μελετών τη Δευτέρα στις 19:30 το απόγευμα .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ