ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

"Κοιτάζοντας με τα μάτια της Καρδιάς" η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου "Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | |
"Κοιτάζοντας με τα μάτια της Καρδιάς" η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου "Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου"
 Στις 19 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρoνιάτικης πίτας μας. Δανειστήκαμε την ομώνυμη φράση "ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ " από τον ¨"ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ" θέλοντας να μεταγγίσουμε την ΑΓΑΠΗ.
Την μουσική κάλυψη της βραδιάς την έκανε η Αναστασία Σταματοπούλου κι την αφήγηση του αποσπάσματος του Μικρού Πρίγκιπα "Κοιτάζοντας με τα μάτια της Καρδιάς " η Βασιλική Πιπέρου -Λάμπα.
Ευχαριστίες: Όλες κι όλους για την ανταπόκριση της πρόσκλησης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.
Ιδιαιτέρος για την τιμή που μας έκαναν τους :Πατέρα Αριστείδη, ιερέας ενορίας Κουρτακίου, με τα του επιτρόπου Κολιγλιάτη Χρήστο , τον κύριο Σκούφη Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,τον κύριο Πραξιτέλους Πρόεδρο Ερυθρού Σταυρού, την κυρία Μαρία Σταματοπούλου, Υπεύθυνη Εκπαιδεύτρια Νοσηλευτικής Ερυθρού Σταύρου, τον κύριο Θεοδόσιο Δαγρέ , Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κουρτακίου, τον κύριο Βασιλείο Κωτσάκο Πρόεδρο ΑΣΠΕΠΑΠ Κουρτακίου και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Πυργέλας κι Ήρας.
 Επίσης την Κυρία Σόνια Ταντάρου - Κρίγκου πολιτεύτρια Ν. Δ που δεν μπορούσε να παραστεί αλλά μας τίμησε με τον δικό της τρόπο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ