ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ο Κωνσταντίνος Δέδες επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:20:00 μ.μ. |
Ο Κωνσταντίνος Δέδες επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στο Ναύπλιο
Ο ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Δέδε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και το εκτελεστικό έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Επίτιμο προξενείο στο Ναύπλιο άνοιξε η Ρωσική Ομοσπονδία και σήμερα, ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Δέδε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και το εκτελεστικό έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. Ο κ. Δέδες είναι από σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2019, Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ναύπλιο, ενώ οι περιοχές αρμοδιότητάς του θα είναι οι Νομοί Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το Προξενικό Καταστατικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Επίτιμος Πρόξενος είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση της προστασίας των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των Ρώσων πολιτών που διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στο έδαφος της προξενικής περιφέρειας.

Ο κ. Δέδες είναι ένας έμπειρος και ευυπόληπτος δικηγόρος με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τη διεθνή ατζέντα.

Τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει στην οργάνωση ρωσο-ελληνικών πολιτιστικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων και συνεργάζεται ενεργά με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 θα αποτελεί για τις δύο χώρες το κοινό έτος γλώσσας και λογοτεχνίας ενώ είχε ανακοινωθεί από τα τέλη του 2018 ότι θα εγκαινιαστούν δύο νέα επίτιμα προξενεία στο Ναύπλιο και την Αλεξανδρούπολη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ