ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ντοκουμέντο από τις τελευταίες ώρες του αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός με την φίλη του στο Πόρτο Χέλι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:13:00 μ.μ. | | |
Ντοκουμέντο από τις τελευταίες ώρες του αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός με την φίλη του στο Πότο Χέλι (βίντεο)
Βίντεο ντοκουμέντο από το θρίλερ στο Πόρτο Χέλι στην Αργολίδα με την υπόθεση του νεκρού αστυνομικού και της φίλης του παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της "Μαζί σου" στον ΣΚΑΙ.


Ο 35χρονος αστυνομικός και η 24χρονη σύντροφός του βρέθηκαν νεκροί στην υπερπολυτελή βίλα του άντρα στην περιοχή της Βερβερόντας και τα ερωτήματα είναι πολλά.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία και όλοι είναι σοκαρισμένοι με τον θάνατο του άντρα, καθώς όλοι μιλούν για ένα καλό παιδί, ήσυχο, ευχάριστο, όπου δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Η εκπομπή «Μαζί σου» ταξίδεψε στο Πόρτο Χέλι και εξασφάλισε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του αστυνομικού, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός σε πολυτελή βίλα . Στο συγκεκριμένο βίντεο, παρακολουθούμε τον 35χρονο άντρα σε ένα εστιατόριο, όπου πήγε να αγοράσει φαγητό σε πακέτο. 

Ο αστυνομικός μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνο και φαινόταν νευρικός, ενώ πηγαινοερχόταν συνέχεια. Κάποια στιγμή βγαίνει έξω από το μαγαζί, όπου συνεχίζει να μιλάει στο τηλέφωνο…


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ