ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Η Βούλα Βαμβακά Τζαβάρα υποψήφια με τον συνδιασμό Ναύπλιο Επόμενη Μέρα του Δ. Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:37:00 μ.μ. |
Η σκέψη του να κατέβω στις εκλογές είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς για μένα και μάλιστα είχα συμμετάσχει στην διαδικασία από τα εφηβικά μου χρόνια, λόγω της ενασχόλησης του πατέρα μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.


Βασικό ρόλο στο τελικό ναι για να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» έπαιξε το γεγονός ότι συμμετέχουν άνθρωποι, τους οποίους εκτιμώ και έχω συνεργαστεί μαζί τους σε διάφορες δράσεις.

 Τους θεωρώ εν ολίγοις ομάδα μου και μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις, ανησυχίες και θέλω.

 Επίσης θεωρώ ότι ο Δημήτρης Κωστούρος έχοντας στο πλάι του δυνατούς, μάχιμους και ενεργούς συνεργάτες με προτάσεις μπορεί να πάει το δήμο Ναυπλιέων ακόμη ψηλότερα , με μέτρο πάντα την ισονομία, την εντιμότητα και το δίκαιο.

Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Τζαβάρα και μητέρα δύο παιδιών της Γεωργίας και του Αλέξανδρου. Δραστηριοποιούμαι ενεργά με πολλούς συλλόγους και φορείς. Είμαι επιχειρηματίας, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δρεπάνου και γενικός γραμματέας της Ένωσης  Γονέων των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της Άριας, μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Κάντιας, μέλος του αθλητικού σωματείου της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αστέρας Δρεπάνου.

 Η «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» θεωρώ ότι είναι σήμερα η μοναδική λύση για να προχωρήσει ο δήμος μας μπροστά με σταθερότητα , έχοντας πρόγραμμα θέσεις και προτάσεις.

 Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, να στηρίξετε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.

 Παρασκευή (Βούλα) Βαμβακά-Τζαβάρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ