ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. | |
Δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού
 Οι μαθητές-μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί και η Δ/ντρια του Σχολείου, ευχαριστούν θερμά το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λυγουριού και του Κέντρου Πρόληψης «Ελπίδας Ζωής», τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνεργασία τους και ευελπιστούν σε συνέχεια αυτής.
Οι δράσεις που υλοποιούνται μέχρι τέλος Ιανουαρίου:


17-01-2019
Προληπτικός έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης των μαθητών -μαθητριών  του σχολείου , σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας  Λυγουριού.
21-01-2019
28-01-2019
Υλοποίηση  προγράμματος ευαισθητοποίησης σε θέματα συμπεριφοράς : «Όταν η βία και ο εκφοβισμός χτυπούν την πόρτα του σχολείου» , σε συνεργασία  με  το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ,Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, «Ελπίδα Ζωής».
23-01-2019
Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών για την πρόληψη του σεισμικού κινδύνου. Ενημέρωση μαθητών –εκπαιδευτικών για ενέργειες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του σεισμού. Πρακτική άσκηση εκκένωσης του σχολικού κτιρίου σε συνεργασία με την Ελληνική ομάδα διάσωσης (Παράρτημα Αργολίδας) και την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δ.Π.Ε. Αργολίδας.
29-01-2019
Υλοποίηση προγράμματος πρόληψης ατυχημάτων στο σχολικό χώρο και παροχής πρώτων βοηθειών για μαθητές και εκπαιδευτικούς , σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Λυγουριού.
31-01-2019
Κοπή βασιλόπιτας και αναμνηστικά δώρα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Συγκέντρωση και παράδοση  συσκευασμένων τροφίμων (γάλακτος , οσπρίων , ζυμαρικών)  στον πολιτιστικό σύλλογο «ΜΑΝΑ» , προκειμένου αυτά να διαμοιραστούν σε οικογένειες του Δ. Επιδαύρου, που τα έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους μια καλή , δημιουργική ,ευτυχισμένη νέα χρονιά!

Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια του σχολείου
Δουράνου Αικατερίνη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ