ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Τάκης Πετρόπουλος: Με διάθεση δουλειάς και προόδου θα συμπορευτώ με τον Δ. Κωστούρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | | |
Τάκης Πετρόπουλος: Με διάθεση δουλειάς και προόδου θα συμπορευτώ με τον Δ. Κωστούρο
 Δυο χρόνια μετά την αίτηση ανεξαρτητοποίησης μου από την Επόμενη Μέρα , βλέποντας τις εξελίξεις στα έργα και στην γενικότερη πολιτική του δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου , βρίσκομαι σήμερα στη θέση να την ανακαλέσω και να συνεχίσω την ενεργοποίηση μου στο τοπικό συμβούλιο του δημοτικού διαμερίσματος της Ασίνης με τον κ. Κωστούρο και με όλα τα μέλη της παράταξής του.

Δεν είναι λίγα αυτά που έγιναν και γίνονται στην Ασίνη , όπως η παιδική χαρά , οι εγκαταστάσεις του γηπέδου 5×5, οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της κοινότητάς μας , η διαμόρφωση ο φωτισμός και η ανάπλαση της παραλίας της Πλάκας όπως και παρεμβάσεις για να
Λύσουν κατά τόπους προβλήματα φυσικά και όλα τα υπόλοιπα που έχουν δρομολογηθεί (παράδειγμα το αποχετευτικό δίκτυο της Ασίνης και ενημερώθηκα τόσο από το Δήμαρχο όσο και από τις υπηρεσίες του Δήμου , που με οδήγησαν στην σημερινή μου απόφαση.

Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον μη σοβαρό να μεταφέρονται ευθύνες και να κατηγορείται η Δημοτική Αρχή όταν εμείς οι ίδιοι που μας όρισαν οι δημότες μας την εκπροσώπησή τους δεν πράττουμε αυτά που έχουμε χρέος και πολιτική και προσωπική ευθύνη.

Η μιζέρια και η μικροπολιτική συμπεριφορά δεν χωράνε στην εποχή και στην χρονική στιγμή.
Με διάθεση δουλειάς και προόδου θα συμπορευτούμε για την επόμενη μέρα της Ασίνης και της Αγίας Παρασκευής...!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ