ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ένωση Λέρνας: Θα συνεχίζουμε μέχρι τέλους την δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | | |
Ένωση Λέρνας: Θα συνεχίζουμε μέχρι τέλους την δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε
Θέλουμε να τονίσουμε τον ηρωισμό όλων των παικτών της ομάδας μας όπου και στης δύο τελευταίες αγωνιστικές με αντιπάλους που έχουν στόχο των πρωταθλητισμό , (ιστορικών συλλόγων οργανωμένων και με πολύ υψηλούς προϋπολογισμούς σε σχέση με την Ομάδα μας ) με τις εμφανίσεις τους μας έκαναν όλους υπερήφανους στην περιοχή μας κερδίζοντας Κυρίως τον σεβασμό των Αντιπάλων μας. 

Με την Ομάδα του Ασπροπύργου 13 Αγωνιστική (1-2) στην έδρα Μας πάλεψαν για την ισοφάριση μέχρι έως το τελευταίο σφύριγμα όπου στην τελευταία φάση Για λίγο δεν επιτευχθεί . Στην έδρα της Καλαμάτας χθες κοίταξε στα μάτια των πρωτοπόρο του Του Ομίλου μας και λόγω στατιστικών όλων τον ομίλων της Γ Εθνικής και έκανε μια εμφάνιση όπου κέρδισε της εντύπωσεις και κυριότερο τον Σεβασμό ενός Μεγάλου Αντιπάλου (Δηλώσεις προπονητή Καλαμάτας Χριστόπουλου). Από την Πλευρά μας Αναγνωριζοντας την υπερπροσπάθεια όλων των παικτών και του προπονητικού ΤΕΑΜ κάτω από δύσκολες οικονομικές Συνθήκες της Εποχής τους ευχαριστούμε Ειλικρινά Από Καρδιάς και Δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας της δυνάμεις να στηρίξουμε την συγκινητική προσπάθεια τους.

Τελος Απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλους τους Φιλάθλους της ομάδα μας να στηρίξουν με την Παρουσία τους Στα ΔΎΟ ΚΡΊΣΙΜΑ Εντός Έδρας Παιχνίδια με Παναρκαδικό και την Ένωση Ερμιονίδας όπου Κρίνεται κ η παραμονή στην Γ Εθνική.
Υ.Σ.

Οι οικονομικές συνθήκες της εποχής μπορεί ώντος να είναι δύσκολες Για τον κόσμο όμως η ομάδα μας πρέπει να τονίσουμε ότι δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής από όλους τους Φορείς (ΕΠΣ Αργολίδας , Περιφέρεια , Δήμος Άργους Μυκηνών )

 Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στης πολύ δύσκολες και Απαιτητικές Συνθήκες Ενός Εθνικού Πρωτάθληματος όπως της Γ Εθνικής όπου συμμετέχει και εκπροσωπεί την Αργολίδα .

Παρ'όλα αυτά εμείς θα συνεχίζουμε μέχρι τέλους την Δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι για την Αξιοπρεπή Από την Ομάδα Μας Παρουσία και Εκπροσώπηση του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΣΤΟ Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής

Εκ Μερους του Δ.Σ της Ένωσης Λέρνας 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ