ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Θλίψη: 17χρονος ποδοσφαιριστής ξεψύχησε μέσα στο γήπεδο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. |
Θλίψη: 17χρονος ποδοσφαιριστής ξεψύχησε μέσα στο γήπεδο
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας έπειτα από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Πετρίδη. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα το Σάββατο, (16.02. 2019) με τον Φίλιππο Μελίκης, «παγώνοντας» τους πάντες.

Στο 27′ της αναμέτρησης, ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης, ο 17χρονος Χρήστος Πετρίδης των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος και όλοι πάγωσαν, καθώς φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του.

Ο γιατρός του αγώνα, ο βοηθός Λουκάς Ρηγόπουλος όπως και ο αδελφός του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Βασίλης Ντάμτσιος (γνώστες των πρώτων βοηθειών) έσπευσαν αμέσως προς το μέρος του ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής νοσηλεύθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας και η κατάσταση του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου, Χρήστος Πετρίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του ενώ μεταφέρθηκε στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, που παρά της προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς κατέληξε.

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Χαρίεσσας και εξαίρετου αθλητή, Χρήστου Πετρίδη, που έφυγε από κοντά μας, με τόσο απροσδόκητο και τραγικό τρόπο.

Συμμερίζομαι ταυτόχρονα τη βαθιά θλίψη του Σωματείου, των συμπαικτών, των προπονητών και όλων των φιλάθλων της ομάδας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή καθώς και όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ημαθίας για την οδυνηρή απώλεια».

πηγή: logospellas.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ