ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Θλίψη στο Κρανίδι από την τραγωδία με τον 30χρονο που κάηκε ζωντανός μπροστά στον φίλο του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 μ.μ. | |
Θλίψη στο Κρανίδι από την τραγωδία με τον 30χρονο που κάηκε ζωντανός μπροστά στον φίλο του
 Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Κρανίδι Αργολίδας, όταν ο 30χρονος Θοδωρής Μπουζούνης στην προσπάθεια του να πραγματοποιήσει κάποιες χωματουργικές εργασίες στο κτήμα του χτυπήθηκε από υψηλής τάσης ρεύμα με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.


Η είδηση του θανάτου του, μεταδόθηκε αστραπιαία στην μικρή κοινωνία του Κρανιδίου στην Αργολίδα καθώς ο 30χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός σε όλους στην περιοχή, ενώ εργαζόταν με τον πατέρα του ως ελαιοχρωματιστής.

Έτρεφε τεράστια αγάπη για τα ζώα και ιδιαίτερα για τα άλογα αφού από μικρός ίππευε και ήταν γνώστης όλων των μυστικών τους.

Μάλιστα με τα άλογα του συμμετείχε σε διάφορους αγώνες και επιδείξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτήμα του ήταν ανοικτό στο κοινό προκειμένου να μπορούν όλοι να δουν τα ζώα και ιδιαίτερα τα άλογα του προκειμένου να μεταλαμπαδεύει την αγάπη για τα ζώα και σε άλλους ανθρώπους.
Κάηκε ζωντανός μπροστά στα μάτια του φίλου του

Σήμερα το πρωί είχε πάει στο κτήμα του, στην περιοχή του Αυλώνα Κρανιδίου, μαζί με έναν βοηθό του προκειμένου να ολοκληρώσει κάποιες χωματουργικές εργασίες.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, καλώδια από μια κολώνα της ΔΕΗ τον ενοχλούσαν και πήρε την πρωτοβουλία να πάει να τα αφαιρέσει.

Ο 30χρονος, πήγε και έλυσε το μεταλλικό επίτονο της κολώνας της ΔΕΗ προκειμένου να καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο του χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Όταν τελείωσε με τις εργασίες του στο χωράφι, πήγε να τοποθετήσει στην θέση του το μεταλλικό επίτονο, στην προσπάθεια του αυτή τον χτύπησε ρεύμα υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός μπροστά στα μάτια του βοηθού και φίλου του.

Εκείνος δεν κατάφερε να τον βοηθήσει την στιγμή της ηλεκτροπληξίας καθώς όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο τραγικός θάνατος του 30χρονου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός έχει συγκλονίσει την περιοχή του Κρανιδίου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτός ο δημιουργικός και δραστήριος νέος σκοτώθηκε τόσο άδοξα από ένα καλώδιο της ΔΕΗ.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγος του που θα μεγαλώσει μόνη της τον 3χρονο γιο τους και την ενός έτους κόρη τους.

Πηγή: protothema.gr/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ