ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Μανιάτης: Γινόμαστε πιο ισχυροί στις προσπάθειες του Α. Τσίπρα να λεηλατήσει το χώρο μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: «Γινόμαστε πιο ισχυροί στις προσπάθειες του Α. Τσίπρα να λεηλατήσει το χώρο μας»
Σημεία συνέντευξης του Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, Εκπομπή “Αταίριαστοι", με τους Γ. Ντσούνο και Χρ. Κούτρα)

Την ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που ήδη έχουν αρχίσει να προκύπτουν μετά την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, τα προβλήματα λόγω αναγνώρισης της δήθεν "μακεδονικής" γλώσσας, ταυτότητας, προϊόντων κ.λπ., ήταν αναμενόμενα και είχαν ήδη επισημανθεί από το Κίνημα Αλλαγής αλλά ο κ. Τσίπρας προτιμά να ασχολείται αποκλειστικά και σκόπιμα με τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής και την προσπάθεια άλωσης του χώρου της Κεντροαριστεράς.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

►Είχα από την αρχή επισημάνει στην ομιλία μου στη Βουλή, τα προβλήματα που θα δημιουργούνταν από την αναγνώριση δήθεν "μακεδονικής" γλώσσας, ταυτότητας, προϊόντων, κ.ά. Με το καλημέρα, ξεκίνησαν τα φροντιστήρια γλώσσας, δήθεν μειονότητες και προφανώς έπονται κι άλλα.
►Το δημοσίευμα του ΒΒC περί "Μακεδονικής μειονότητας" πρέπει να λειτουργήσει ως καμπανάκι στην πολιτική ζωή της χώρας, ώστε να διαμορφωθεί μια κοινή Εθνική Στρατηγική για τα επόμενα 3-4 χρόνια, για να αντιμετωπιστούν ζητήματα που θα επέλθουν ως απόρροια μιας επιζήμιας συμφωνίας.


► Ο A. Τσίπρας έχει ως μοναδικό στόχο να λεηλατήσει το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής, γιατί επιδιώκει, στις εκλογές να μετριάσει την ήττα του.
► Ο Α. Τσίπρας δεν φέρεται ως κανονικός ευρωπαίος πολιτικός. Γίνεται σκόπιμα ο χρυσός χορηγός της ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής, καθυστερώντας ηθελημένα τη δίκη της. Σκόπιμα αφήνει τον Πολακικό δηλητηριώδη λόγο, τα ζαρζαβατικά και τις γκαζόζες, να διώχνουν τον κόσμο από την πολιτική. Βρίσκει πρώην στελέχη του χώρου μας, που εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους και το παρουσιάζει ως κεντροαριστερή στροφή.
► Όσοι ξαναψηφίσουν ΧΑ δεν έχουν καμία δικαιολογία, γιατί πλέον ξέρουν τι ψηφίζουν. Επίσης, όσοι ξαναψηφίσουν Τσίπρα, δεν έχουν δικαιολογία γιατί και αυτοί πλέον ξέρουν τον τυχοδιωκτισμό του. #SKAI
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ