ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Μανιάτης: Ο Π. Πολάκης απαντά για την ασφάλεια των ιατρών των Νοσοκομείων μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:59:00 μ.μ. | | |
Γ. Μανιάτης: Ο Π. Πολάκης απαντά για την ασφάλεια των ιατρών των Νοσοκομείων μας
Σε απάντησή του προς το Γ. Μανιάτη, μετά από Ερώτηση του Βουλευτή Αργολίδας για τα θέματα βιαιοπραγιών σε βάρος των ιατρών των Ν.Μ. Αργολίδας, ο Αναπλ. Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης απαντά, σημειώνοντας τα ακόλουθα:

«Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας από την πρώτη στιγμή τέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της και έδωσε σαφείς και λεπτομερείς οδηγίες για το χειρισμό του περιστατικού, όσον αφορά τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν.

 Το θέμα συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και ελήφθη απόφαση για σύνταξη και έκδοση δελτίου τύπου, καθώς και προσφυγή στη Δικαιοσύνη με υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, η οποία υποβλήθηκε από τη Διοικήτρια στην Εισαγγελία Ναυπλίου. 

Επιπλέον, απεστάλη από τη Διοικήτρια έγγραφο-αναφορά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ζητώντας τη συνδρομή της, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ασφάλεια των εργαζομένων και των ασθενών και να εξασφαλισθεί η αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου. 

Επί της αναφοράς αυτής, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας απάντησε με έγγραφό της ότι έδωσε διαταγές-οδηγίες προς όλες τις αρμόδιες υφιστάμενες υπηρεσίες της για συχνή διέλευση των εποχούμενων περιπολιών από τις Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου και την ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανή παρουσία των αστυνομικών εντός των ανωτέρω χώρων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των εφημεριών, με απώτερο στόχο την πρόληψη έκνομων ενεργειών σε βάρος προσώπων και πραγμάτων. 

 Επίσης, γνωστοποίησε στο Νοσοκομείο ότι παρακολουθεί το θέμα με αμείωτο ενδιαφέρον και ότι θα είναι αρωγός κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του προσωπικού που στελεχώνει τις Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου. 

Παράλληλα, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης, διερευνώνται οι συνθήκες κατά τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν, συμπεριλαμβανομένης της εφημερίας και της τήρησής της, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν αποκλίσεις από την ορθή λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους. 

Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι ο υπάλληλος ασφαλείας της Νοσηλευτικής Μονάδας βρισκόταν στη θέση του».



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ