ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Προσκυνηματική Εκδρομή στο Άγιο Όρος από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:36:00 μ.μ. |
Προσκυνηματική Εκδρομή στο Άγιο Όρος από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας
Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας υλοποιώντας το πρόγραμμά του την 6-5-2019 θα πραγματοποιήσει Προσκυνηματική Εκδρομή στο Άγιο Όρος.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α :

1η Ημέρα 6-5-2019. ΔΕΥΤΕΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ. Ώρα αναχώρησης από ΝΑΥΠΛΙΟ 05.30. και από ΑΡΓΟΣ 05.45.

Ανάλογες στάσεις καθ΄ οδόν και άφιξη ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ απογευματινή ώρα. Τακτοποίηση Ξενοδοχείο – Ελεύθερη ώρα – Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα 7-5-2019. ΤΡΙΤΗ : Αφύπνιση ώρα 05.30 – μετακίνηση στο λιμάνι της Ουρανούπολης για την επιβίβαση στο πλοίο.

Ώρα 06.30 αναχώρηση από Ουρανούπολη με το πλοίο για Δάφνη. Επιβίβαση κατά ομάδες στα λεωφορεία για την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας όπου θα γίνει η διανυκτέρευση.

Κατά την διαδρομή από ΔΑΦΝΗ θα επισκεφθούμε το Ι. Κελί Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου – Ι. Σκήτη Αγίου Ανδρέα – Καρυές – Ι.Ν. ΠΡΩΤΑΤΟΥ προσκύνηση Ιεράς εικόνας Παναγίας « ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ » - Ι.Μ. ΙΒΗΡΩΝ – ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ – Ι.Κ. Αγίου Ευσταθίου ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ – Αγίασμα Αγίου Αθανασίου Αθωνίτου – Ι.Μ. ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ

3η Ημέρα 8-5-2019 ΤΕΤΑΡΤΗ : Μετάβαση Βίγλα προσκύνημα στο Ι. Κελί Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου –και Ι. Σκήτη Τιμίου Προδρόμου ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ. Ακολούθως Ι.Μ. Καρακάλου και Ι.Μ. Φιλοθέου όπου θα διανυκτερεύσει μία ομάδα στην συνέχεια στην Ι.Μ. ΙΒΗΡΩΝ όπου θα διανυκτερεύσει άλλη μία ομάδα και στην συνέχεια οι λοιπές δύο (2) ομάδες θα συνεχίσουν για την Ι.Μ. Βατοπαιδίου όπου και θα διανυκτερεύσουν.

4η Ημέρα 9-5-2019 ΠΕΜΠΤΗ : Μετά την τράπεζα όλες οι ομάδες θα μεταβούν στην Ι.Σκήτη Προφήτου ΗΛΙΟΥ.

Στην συνέχεια δύο (2) Ομάδες θα διανυκτερεύσουν στην Ι. Σκήτη Αγίου Ανδρέα ΣΑΡΑΪ και οι άλλες δύο (2) Ομάδες στην Ι.Μ. Παντοκράτορος.

5η Ημέρα 10-5-2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Μετά την τράπεζα επιβίβαση στα Λεωφορεία για ΔΑΦΝΗ επίσης οι άλλες δύο ομάδες από την Ι. Σκήτη Αγίου Ανδρέα για ΔΑΦΝΗ και μετάβαση με πλοίο στις Ι.Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ όπου οι ομάδες θα διανυκτερεύσουν.

6η Ημέρα 11-5-2019 ΣΑΒΒΑΤΟ : Παρακολούθηση της θείας λειτουργίας Και μετά την τράπεζα όλες οι ομάδες θα κατέβουν στο εκάστοτε λιμάνι κάθε Ι. Μονής προκειμένου επιβιβαστούν στο πλοίο για ΔΑΦΝΗ εκεί θα μετεβιβασθούμε σε πλοίο για ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ.

Στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Ε Ι Σ

1.-Το προσκύνημα έχει προγραμματιστεί αυστηρά για 40 άτομα.

2.-Οι ενδιαφερόμενοι ΑΜΕΣΑ επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου στο τηλέφωνο του Γραφείου του Συνδέσμου 2752023482 Δευτέρα και Τετάρτη ώρες 10.00-12.00 και για δήλωση συμμετοχής στα e-mail : s.a.s.a.2015anapli@gmail.com και mantasmix@gmail.com .

Λόγω της πρώτης ενημέρωσης των μελών ήδη ένας μεγάλος αριθμός ατόμων έχουν δηλώσει επιθυμία.

Δύναται να συμμετάσχουν και φίλοι του

Συνδέσμου.

3.- Γίνεται Κράτηση θέσεως με Φωτοτυπία της

Ταυτότητας και με Προκαταβολή 50 € κατά άτομο.

4.-Στην τιμή συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται :

Α) Λεωφορείο Μετάβασης και Επιστροφής ,

Β) Ξενοδοχείο με πρωϊνό,

Γ) Εσωτερικές κινήσεις με λεωφορεία,

Δ) Εισιτήρια πλοίων μετάβασης και επιστροφής,

Ε) Έκδοση διαμονητήριων.

5.- Η συμμετοχής στους συμμετέχοντες είναι 190 € με προϋπόθεση συνολικό αριθμό συμμετεχόντων σαράντα (40) ατόμων όπου έχει γίνει σχετική πρόβλεψη ώστε να μας δεχτούν οι Ιερές Μονές μαζί όλους και τμηματικά κατά ομάδες.

6.-Οι Προσκυνητές δύναται να φέρουν μαζί τους : Είδη Καθαριότητας, ανάλογο εποχιακό ρουχισμό – αδιάβροχο - όχι σορτς και ανάλογη ξηρά τροφή. Προαιρετικά : Σεντόνι – Προσόψιο – Ξυριστικά. Αναγκαία φάρμακα προς αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

7.-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φέρουν οι προσκυνητές την Αστυνομική ταυτότητα – φακό – φιάλη νερού. Επίσης να τηρούν το πρόγραμμα εκάστης Ιεράς Μονής δείχνοντας σεβασμό στους πατέρες ( μοναχούς ) υπακούοντας στις οδηγίες τους που φιλοξενούμεθα και να υπάρχει κατανόηση προς τις υποδείξεις του Αρχηγού και των εκάστοτε ομαδαρχών του προσκυνήματος προκειμένου αποφευχθούν προβλήματα και προσβολή του Συνδέσμου.

8.-Προετοιμασία επιθυμούντων για εξομολόγηση – θεία Κοινωνία. Όποιος επιθυμεί Ζυμωτά Πρόσφορα, χαρτί με γραμμένα τα ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων.

9.-Κατά το χρόνο παραμονής στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ oι Οικογένειές μας μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό σας κινητό ή με του Αρχηγού-Ομαδαρχών διότι δεν υπάρχει τόσο καλό σήμα.

- Το πρόγραμμα είναι αυστηρό και ποικίλη σε κάθε Ι. Μονή που δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουν οι οικείοι μας για τις ώρες των διαφόρων λειτουργιών.

- Θα δοθούν τα ΚΙΝΗΤΑ του Προέδρου ο οποίος είναι κάτοχος των Εταιρειών ( VODAFONE – COSMOTE ) ώστε να δώσετε τους αριθμούς των κινητών στους οικείους σας για τυχόν απρόβλεπτο και εάν υπάρξει ανάγκη να βρεθεί τρόπος επικοινωνίας.

- Η Παναγία μας, η Έφορος του Αγίου Όρους να ευλογήσει τη συμμετοχή μας στο προσκύνημα και να μας χαρίσει ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση, διαμονή και φιλοξενία στο Περιβόλι της και επιστροφή στα σπίτια μας.

Στον συντονισμό - προγραμματισμό του ανωτέρω προγράμματος βοήθησε το έμπειρο μέλος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κ. ΤΖΑΒΕΛΑΣ Ιωάννης.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο θα συμμετέχουν οι :

Ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και

ο Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Ο Γεν. Γραμματέας                  Ο Πρόεδρος
Ιωάννης ΣΙΑΧΑΜΗΣ             Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ