Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Παιδί στο Ναύπλιο παραλίγο να χάσει τη ζωή του από πτώση - Το επανέφεραν υπάλληλοι φαρμακείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 μ.μ. |
Παιδί στο Ναύπλιο παραλίγο να χάσει τη ζωή του από πτώση - Το επανέφεραν υπάλληλοι φαρμακείου
Ένα μικρό αγόρι που περπατούσε στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας στο κέντρο του Ναυπλίου την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα, για άγνωστο λόγο στην διασταύρωση περίπου με την οδό Ναυαρίνου έχασε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα.


Το μικρό παιδί ηλικίας 12-13 χρονών από την πτώση, του έφραξε η αναπνοή του με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και προς ώρας να μην δείχνει σημάδια ζωής.

Για καλή του τύχη δυο κοπέλες υπάλληλοι του Φαρμακείου Καπόγιαννη που βρίσκεται στο σημείο και μία ανειδίκευτη γιατρός έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και επανέφεραν το αγόρι στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και με την συνοδεία της μίας εκ των δυο υπαλλήλων του φαρμακείου μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Ναυπλίου, σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα αργά το βράδυ, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής και είναι καλύτερα στην υγεία του.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ