ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Η τεράστια σημασία της ΚΑΡΠΑ με αφορμή το περιστατικό με το παιδί στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 μ.μ. |
Η τεράστια σημασία της ΚΑΡΠΑ με αφορμή το περιστατικό με το παιδί στο Ναύπλιο
Σύμφωνα με πληροφορίες και μια ανειδίκευτη γιατρός συνέβαλε ώστε να σωθεί το μικρό παιδί στο Ναύπλιο, το απόγευμα της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου επιδεικνύοντας θάρρος και ψυχραιμία χάρη σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρακολούθησε για Πρώτες Βοήθειες & Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση μόλις την προηγούμενη βδομάδα!!!

Μαζί με τις δυο γυναίκες υπαλλήλους του  φαρμακείου Καπόγιαννη που έτρεξαν και πρόσφεραν τη βοήθειά τους, ήταν και μια  ανειδίκευτη ιατρός, που είχε το θάρρος και την ψυχραιμία να κάνει τις σωστές κινήσεις, όχι από τη σχολή της αλλά από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρακολούθησε με επιτυχία προ εβδομάδας σχετικά με την ανάνηψη ενηλίκων.

Πρέπει να τονίσουμε μέσα από τα καθημερινά περιστατικά, τη μεγάλη σημασία της συνεχούς επιμόρφωσης στις μεθόδους καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης που μας αφορά όλους! 

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις τρεις γυναίκες για το θάρρος τους την ψυχραιμία και την  ετοιμότητα που επέδειξαν ώστε να σώσουν τη ζωή του 12χρονου παιδιού μαθητή της ΣΤ τάξης του Δημοτικού

Η τοπική αυτοδιοίκηση και μιλάμε για όλους τους Δήμους της Αργολίδας,  θα μπορούσε να οργανώσει κάποιο πρόγραμμά με κατάλληλο προσωπικό για να εκπαιδεύσει τους δημότες του να σώζουν ζωές!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ