ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης Παναργειακός - Καλαμάτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 π.μ. | | |
Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης Παναργειακός - Καλαμάτα
Επιβαρυντικό για τον Παναργειακό είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης με την Καλαμάτα, Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία (βοηθοί του οι Γιάντσης από την Ημαθία και Γουρνιάς της Αν. Αττικής).


Πρώτα αναφέρει τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Παναργειακού στον πρώτο βοηθό Γιάντση, όταν η αναμέτρηση στο 75′ διακόπηκε για δυο λεπτά (είναι η φάση που δεν καταλόγισε το ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ χέρι-πέναλτι του Ψάνη.

Στι καθυστερήσεις που δεν μέτρησε το γκολ καθώς ο πρώτος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, απέβαλλε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση τον Παπαιωάννου.

Από εκεί και πέρα και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ βρισκόταν με τους βοηθούς του στο κέντρο του γηπέδου, ο Πολυχρόνης σημειώνει στο φ.α. πως «ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας του Παναργειακού, μας προπηλάκισαν, μας έσπρωχναν, μας έβριζαν, και δεν μας επέτρεπαν να προχωρήσουμε στο χώρο των αποδυτηρίων. Με τη βοήθεια της αστυνομίας και των παρατηρητών, εγώ μεταφέρθηκα στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ οι βοηθοί σε διπλανό χώρο. Με προστασία της αστυνομίας, παραμείναμε εκεί για περίπου 20 λεπτά, αφού δεν μπορούσαμε να πάμε στα αποδυτήρια μας διότι στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων υπήρχαν φίλαθλοι με διακριτικά της γηπεδούχου ομάδας. Μετά με τη βοήθεια της αστυνομίας και των παρατηρητών, και αφού ο χώρος άδειασε, μπορέσαμε να μπούμε στα αποδυτήρια μας».

Στο τέλος προαναγγέλει και συμπληρωματική έκθεση.

Ρεπορτάζ Γιώργος Νταβέλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ