Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι ΩΡΛ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. |
Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι ΩΡΛ στο Άργος
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η πρωτοβουλία του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ που σε συνεργασία με την Ωτορυνολαρυγγολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ¨η Ελπίς¨ που συνδιοργάνωσαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΩΡΛ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ σήμερα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος.

Συντονιστής της εξαιρετικά πετυχημένης δράσης ήταν ο Διευθυντής της Ωτορυνολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «η Ελπίς»  κ. Δημήτρης Νταβίλης ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους επιστήμονες κ΄νουν προληπτικό έλεγχο σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επειδή όμως η προσέλευση ήταν μεγάλη εντός του Μαρτίου αυτή την φορά όμως στη Ν.Κίο θα πραγματοποιηθεί ο προληπτικός έλεγχος.
Την πρωτοβουλία του Δημήτρη Νταβίλη εξήρε ο Δήμαρχος ‘Αργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος ο οποίος είπε πως «ο Δημήτρης Νταβίλης κοσμεί και τον ιατρικό κόσμο αλλά και κάνει τους συντοπίτες του να αισθάνονται υπερήφανοι γι αυτόν.»
Ο στόχος από τα αποτελέσματα του Δωρεάν ΩΡΛ Προληπτικού Ελέγχου που πραγματοποιήθηκε είναι η αισθητή βελτίωση της νοσηρότητας και των συμπτωμάτων των αλλεργιών, στο μέλλον.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ