ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Τουρνουά σκακιού και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:19:00 μ.μ. |
Τουρνουά σκακιού και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου
Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019,διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 10/02/19 στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» τουρνουά Rapid σκακιού στο οποίο συμμετείχαν σκακιστές όλων των ηλικιών. Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα πρόσωπα και τους φορείς που στηρίζουν τις δραστηριότητες της Σκακιστικής Ακαδημίας:

Tον χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» που φιλοξενεί τα μαθήματα και όλες τις εκδηλώσεις μας. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι άνθρωποί του από την πρώτη μέρα μας γεμίζει χαρά και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Τον Δήμο Ναυπλιέων και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κωστούρο για την συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων μας και την υποστήριξη που μας δίνει στα πρώτα βήματά μας. Πολύτιμο είναι και το ενδιαφέρον που έχει δείξει η κυρία Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη εντεταλμένη δημοτικός σύμβουλος παιδείας και πολιτισμού του Δήμου Ναυπλιέων, η οποία παρευρέθηκε και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στην κοπή της πίτας.

Ευχαριστούμε πολύ και τον κ.Γιάννη Ανδριανό, βουλευτή Αργολίδας, ο οποίος μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας, να γνωριστεί μαζί μας και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος.
Ξεχωριστή μνεία οφείλουμε να κάνουμε στον κ. Γιώργο Γαβρήλο, περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου και από τα ιδρυτικά μέλη της Σκακιστικής Ακαδημίας, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση και η βοήθεια του οποίου ήταν ανεκτίμητη για τη σύσταση και τη λειτουργία της Ακαδημίας.

Η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ήταν μια χορηγία του Συλλόγου Λογιστών με πρόεδρο τον κύριο Γιώργο Καχριμάνη. Ευχαριστούμε όλο το Δ.Σ για την γλυκεία τους προσφορά.
Η Σκακιστική Ακαδημία εύχεται σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στους γονείς και στα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο και κόπο για την πρόοδο στο πνευματικό άθλημα του σκακιού, στους προπονητές μας και σε όλους τους φίλους του σκακιού στην περιοχή μας που αγωνίζονται για την ανάπτυξή του, Υγεία, Δύναμη και το έτος 2019 να είναι δημιουργικό για όλους.

Για την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ