ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Τίμησαν τον Καποδίστρια σε σχολείο της Σλοβενίας παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Borut Pahor

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. |
Τίμησαν τον Καποδίστρια σε σχολείο της Σλοβενίας παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Borut Pahor
Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας της Σλοβενίας Borut Pahor επισκέφτηκε σχολείο στο Κόπερ της Σλοβενίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για τον Ιωάννη Καποδίστρια, μετά από πρόσκληση του σχολείου.
Να θυμίσουμε πως στο πρόγραμμα Erasmus+ για τον Ιωάννη Καποδίστρια συμμετέχει επίσης το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου και σχολεία από την Γερμανία και την Ρουμανία.
Ο Σλοβένος Πρόεδρος τον περασμένο Δεκέμβριο είχε επισκεφτεί το Ναύπλιο για την τελετή αποκαλυπτηρίων μαρμάρινης τιμητικής επιγραφής προς τιμήν του Πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος προσκεκλημένος του Δήμου Ναυπλιέων. Εκεί είχε συναντηθεί με μαθητές της ομάδας Erasmus+ του του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου.
Σε συνέχεια εκείνης της πρώτης επαφής ο Πρόεδρος της Σλοβενίας τίμησε με την παρουσία του το σχολείο εταίρο στη Σλοβενία και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα και μίλησε με τους μαθητές, που είχαν κατακλείσει το σχολικό κλειστό γήπεδο, για τον Καποδίστρια.
Ο Καποδίστριας παραμένει σημαντικός για τη Σλοβενία, για την Ελλάδα, τη σύνδεση μεταξύ των χωρών μας, αλλά και για όλη την Ευρώπη. Και όπως λέει και ο Σλοβένος Πρόεδρος «Ο Καποδίστριας μπορεί να είναι η έμπνευσή μας».
Περισσότερες λεπτομέρειες στη Σλοβένικη ιστοσελίδα εδώ (αυτόματα μεταφρασμένη στα ελληνικά).

Πηγή: blogs.sch.gr/1gymnafl_erasmus/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ