ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Αποκριάτικο γλέντι αλληλεγγύης, αφιερωμένο στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ στην Πυργέλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:54:00 μ.μ. | |
Αποκριάτικο γλέντι αλληλεγγύης, αφιερωμένο στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ στην Πυργέλα
Διαδικτυακοί, γνωστοί και φίλοι, αγκάλιασαν μια σκέψη, κάνοντας την Αγάπη Προσφορά, σ’ ένα Αποκριάτικο Γλέντι, αφιερωμένο στα Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες – Ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία που βρίσκεται στην Πυργέλλα.

Το μεσημέρι της Κυριακής του Ασώτου, στην ταβέρνα “Κοκορομύτης” στην Άρια είναι το ραντεβού, τρώγοντας, χορεύοντας, διασκεδάζοντας, μασκαρεμένοι ή μη, με καλή διάθεση στα χείλη (πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 615 9666).

Η τιμή που καθορίστηκε είναι 12 ευρώ το άτομο, από τα οποία θα μείνει ένα σημαντικό ποσό για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης. Στην τιμή περιλαμβάνεται γεύμα με ποικιλία κρεατικών, σαλάτα, μουσική, χορός.
Δεκάδες δώρα και μάλιστα ακριβά, τα οποία θα κληρωθούν στους τυχερούς και τα επιπλέον χρήματα θα πάνε και αυτά στον καλό σκοπό.

Εντωμεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες οι ίδιοι άνθρωποι φρόντισαν να αναγγείλουν την πρωτοβουλία τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, με δώρα που είχαν φροντίσει να συγκεντρώσουν από επιχειρήσεις της περιοχής.

Και ήδη παρέδωσαν εκεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο που πρόσφεραν οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι Άργους, χυμούς από χυμοποιείο της περιοχής, γλυκά, 20 κιβώτια πορτοκάλια, 2 σερβίτσια πιάτα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ