ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ευχαριστίες των "Δεσμών Αίματος" για την 110η εθελοντική αιμοδοσία στο Κιβέρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 π.μ. | | |
Ευχαριστίες των "Δεσμών Αίματος" για την 110η εθελοντική αιμοδοσία στο Κιβέρι
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους , Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Κιβερίου, Ερμή Κιβερίου , Πολιτιστικό Σύλλογο Κιβερίου, Χορευτικό Σύλλογο Κιβερίου, καθώς επίσης τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας και έσπευσαν να προσφέρουν συμμετέχοντας στην 110η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο Κιβέρι.
Ξεπερνώντας τα εμπόδια από τον άσχημο καιρό, άνθρωποι κάθε ηλικίας έφτασαν μέχρι το κατώφλι του δημοτικού σχολείου έτοιμοι να βοηθήσουν ένα γνωστό ή άγνωστο συνάνθρωπο μας σε μια δύσκολη στιγμή του.
 Μια ακόμα όμορφη πινελιά μας πρόσφεραν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Κιβερίου, αποδίδοντας με πολύ παραστατικό τρόπο πως τα παιδικά μάτια αντιλαμβάνονται το νόημα της αιμοδοσίας μέσα από σιντριβάνια και πολυπλόκαμους αγωγούς βοήθειας.
Για άλλη μια φορά μας έδωσαν κουράγιο να συνεχίσουμε τις δράσεις μας και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά γιατί απέδειξαν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με διάθεση αυθόρμητης προσφοράς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ