ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Καιρός: Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 π.μ. |
Καιρός: Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες
 Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σήμερα στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς της Πελοποννήσου και της Κρήτης. 

Άνεμοι Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. 

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Θερμαϊκό τοπικά 6 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες. Κατά τόπους παγετός τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στα βόρεια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Μετά το μεσημέρι στα κεντρικά και βαθμιαία μέχρι τη νύχτα στα νότια σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά μέχρι το μεσημέρι 8 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια θα είναι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα κεντρικά και νότια όπου μέχρι και το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικότερα και τα νότια τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στις Κυκλάδες Τα φαινόμενα βαθμιαία από το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα νότια νεφώσεις με βροχές και στα Δωδεκάνησα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 7 με 9 και στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ