ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Άργος: Περισσότερα από 250 παιδιά συμμετείχαν στο "Δαναών Παιχνίδι 2019"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | |
Άργος: Περισσότερα από 250 παιδιά συμμετείχαν στο "Δαναών Παιχνίδι 2019"
Η πόλη του Άργους γέμισε με μικρούς εξερευνητές για να ανακαλύψουν τους γρίφους και να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες της πρόκλησης που λέγεται ΔΑΝΑΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Πάνω από 250 παιδιά κυρίως από τα Δημοτικά Σχολεία των τελευταίων τάξεων (Ε-ΣΤ) συγκεντρώθηκαν στους Στρατώνες και συγκεκριμένα στην Προσκοπική μας εστία που αποτέλεσε αφετηρία και τερματισμός για μια φρενήρη αναζήτηση.
Μέσα σε 4 φανταστικές ώρες οι ομάδες που δημιούργησαν τα ίδια τα παιδιά ταξίδεψαν στο κόσμο και στο χρόνο και ακόμα πιο μακρυά στην φαντασία και την έμπνευση. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό που βρήκε την κάθε ομάδα να ζει με τη δική της χαρά και ικανοποίηση που αποκόμισε από το παιχνίδι και αυτό φάνηκε στα χαμόγελα και στα μάτια των μικρών μας φίλων. 
Τα αποτελέσματα και οι βραβεύσεις των ομάδων που πρώτευσαν καθώς και τα αναμνηστικά διπλώματα της δραστηριότητας θα ανακοινωθούν και θα δοθούν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην προσκοπική εστία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους που οι Βαθμοφόροι του για ακόμα μια χρονιά επιμελήθηκαν αυτό το παιχνίδι-θεσμός για το Άργος. 
Ευχαριστούμε πολύ το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο 6ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και εκείνο της Λυρκείας που εκπροσώπησαν τα Σχολεία τους με τους μαθητές τους, τους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύτηκαν αυτή την όμορφη δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά τους, και κυρίως τους ίδιους τους μαθητές που συμμετείχαν με τις ομάδες τους τις οποίες και δεν μας κάνει καθόλου κόπο να τις αναφέρουμε και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 17 Μαρτίου με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τις βραβεύσεις.
1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους: <<οι ντέντεκτιβς>>, <<οι ντολμάδες>>, girls gun>>, 2ο Δημοτικό Σχοελείο Άργους <<Super Γρήγοροι>>, <<οι κυνηγοί του θησαυρού>>, <<holly girls>>, 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους <<Οι αχτύπητοι>>, < και ο κούκος>>, 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους <<La casa de Argos>>, <<Queens>>, <<scary people>> , 6ο Δημοτικό Σχολείο Άργους << οι κυνηγοί>>, <<οι νικητές>>, τα εξυπνάκια 8>>, <<οι απίθανες>>, <<the ice Kings>> Δημοτικό Σχολείο Λυρκείας <<τα ξεφτέρια>>. 

Special ευχαριστίες για τον κύριο Νίκο Σιαχάμη που για ακόμα μια φορά βοήθησε στην όλη δραστηριότητα και κυρίως για ακόμα μια φορά κάλυψε αυτές τις στιγμές με όμορφες φωτογραφίες από το πέρασμα των ομάδων.

1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ