ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία (πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. |
Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία (πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή)
Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να αγγίξει ακόμα και τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι πιο… ζεστές ημέρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη.

 Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη (05/03) γενικά αίθριος ο καιρός. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια και σταδιακά από το απόγευμα στα βόρεια. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Την Τετάρτη (06/03) γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι με την ίδια ένταση. Σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Πέμπτη (07/03) και την Παρασκευή (08/03) γενικά αίθριος ο καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ