ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Νέα μεγάλη επιτυχία από τους Μποζιονέλο - Παναρίτη της ΑΛΜΑ Ναυπλίου στο 38ο RALLY SPRINT Κορίνθου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | |
Νέα μεγάλη επιτυχία από τους Μποζιονέλο - Παναρίτη της ΑΛΜΑ Ναυπλίου στο 38ο RALLY SPRINT Κορίνθου
Οι οδηγοί αθλητές της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου Μποζιονέλος Ιωάννης και Παναρίτης Ευάγγελος οδηγώντας για άλλη μία φορά εντυπωσιακά σε ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα συναρπαστικό αγώνα, στο 38ο RALLY SPRINT Κορίνθου πού προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο , κατάφεραν με το Mitsubishi Lancer Evo να κερδίσουν την 2η θέση στην Γενική κατάταξη και την 2η στην C2. 

Ο Ντεβές Αναστάσιος με την Ντεβέ Μαρία (πρώτος της αγώνας) μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση με το Subaru Impreza , τερμάτισαν στην 8ηθέση στην C2.
Ένα μηχανικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στους πολλά υποσχόμενους αδελφούς Μούγιο Θεόδωρο και Μούγιο Θάνο πού μετά τις δύο από τις τρείς ειδικές του αγώνα ήταν στην 8η θέση της Γενικής και στην 2η στην F2 (δικίνητα) με τό BMW E30. Ο Ανδρινόπουλος Γιώργος που ήταν συνοδηγός του Νίκου Κουρτέτση δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα λόγο μηχανικών προβλημάτων.

Τον αγώνα κέρδισε ο νεαρός Παναγιώτης Ρουστέμης με συνοδηγό τον Κολτσίδα Σπύρο , την τρίτη θέση κατέλαβαν οι περσινοί πρωταθλητές Μπαντούνας Ιωάννης με τον Σουκούλη Κωνσταντίνο . Νικητές στην F2 οι EL NAK jr - Ανδρέας Βιγκος.
Τά αποτελέσματα : http://www.infomega.gr/live/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ