Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Πρώτη θέση για τον Μάριο Τούντα του Ρήγα ΑΟΑΑ στο Ε3 Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | | |
Πρώτη θέση για τον Μάριο Τούντα  του Ρήγα ΑΟΑΑ στο Ε3 Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα
 Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club το Ε3 Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα της 12ης Εβδομάδας για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών, στο οποίο έλαβαν μέρος 36 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Πελοπόννησο, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. 
Για δύο ημέρες τα γήπεδα του ομίλου φιλοξένησαν συναρπαστικά παιχνίδια με αποκορύφωμα τους ημιτελικούς και τους τελικούς, τόσο στα αγόρια όσο και στο ταμπλό των κοριτσιών. 
Ειδικότερα, στα αγόρια κάτω των 14 ετών ο αθλητής του Ρήγα ΑΟΑΑ και της παιδικής Ακαδημίας του Athlisis Tennis Club, Μάριος Τούντας, κατέλαβε την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό του Θέμη Τζουτζόπουλου του O.A. Κορίνθου με σκορ 2-0 σετ (63, 61) .
Στα κορίτσια, ύστερα από μια μεγάλη μάχη, η Γκέρι Ασένοβα του Ο.Α. Καλαμάτας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ισμήνης Ζούγρα του Ζακυνθινού Ο.Α. με 2-1 σετ (36,62,62) .
Επίσης, η αγωνιστική ομάδα του ΡΗΓΑ - Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας συμμετείχε με ακόμα 5 παιδιά, σε αυτό το τουρνουά, τα οποία είχαν αρκετά καλή παρουσία. Πιο συγκεκεριμένα, στα κορίτσια 14 ετών η Μίρκα Τσιλιμπή έφτασε στην 8αδα, όπου αποκλείστηκε απο την μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά. Στα αγόρια την ομάδα μας εκπροσώπησαν 4 παιδιά που ανήκουν στην κατηγορία των 12 ετών οι οποίοι είναι οι παρακάτω: ο Φίλιππος Μάντσιτς , ο οποίος αποκλείστηκε στους 16 από τον Μάριο Τούντα (νικητή του τουρνουά) , ο Γιάννης Κουρουνιώτης στους 16, ο Δημήτρης Δαγρές και Πάτροκλος Αλωνιστιώτης στους 32 . 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν, αλλά και όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέλαβαν και το πολύ όμορφο θέαμα που προσέφεραν σε όσους επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 
Τέλος, ευχαριστούμε την επιδιαιτήτρια του τουρνουά Σάντυ Καλόγρη για την πολύ άρτια διοργάνωση που "έτρεξε", τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Άργους και προσωπικά την κυρία Μαρία Σταματοπούλου για την υγειονομική κάλυψη του τουρνουά, καθώς και τους συνοδούς και προπονητές για την άψογη συνεργασία .
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ