Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

4 νέοι υποψήφιοι με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο και την "Δυνατή Πόλη Ξανά"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. | | |
4 νέοι υποψήφιοι με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο και την "Δυνατή Πόλη Ξανά"
Τέσσερις νέους υποψήφιους ανακοινώνει ο επικεφαλής της παράταξης #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ Τάσσος Χειβιδόπουλος.


Πρόκειται για τους:

- Γιάννη Γαλάνη, Ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας

- Πένυ Κουραβέλου, Βιολόγο – Εκπαιδευτικό

- Ελένη Παπανδρέου, Καθηγήτρια Αγγλικών

- Αδαμαντία Παρασκευοπούλου, Θεολόγο.
Ο Γιάννης Γαλάνης γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος από γονείς αγρότες.

Είναι έγγαμος με την Φυσικό Έφη Κυριάκου και πατέρας δύο κοριτσιών, της Νατάσας, που είναι αστυνομικός και της Εβελένιας, που είναι μαθήτρια γυμνασίου.

Φοίτησε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Άργους (Πειρούνη), στο Γυμνάσιο Αρρένων και στο 1ο Λύκειο Άργους (Μπουσουλοπούλειο).

Εισήχθη το 1983 στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και το 1985 κατετάγη στην ΕΛ.ΑΣ.

Υπηρέτησε μέχρι το 2004 σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής, Ε.Υ.Π. - Κρατική Ασφάλεια, δίωξη αρχαιοκαπηλίας , Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και με υψηλή συμμετοχή στην οργάνωση τα της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004.

Στη συνέχεια και μέχρι το 2015 σε υπηρεσίες της Δ.Α. Αργολίδας – Α.Τ. Κρανιδίου, Τ.Α. Άργους- Εξωτερική Φρουρά Φυλακών Ναυπλίου - Τ.Τ. Ναυπλίου και τέλος μέχρι το 2018, στο Βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Διετέλεσε όλα τα χρόνια μάχιμος Αξιωματικός , εμπνευστής και οργανωτής πολλών δράσεων, επιχειρήσεων και εκδηλώσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ασχολείται ενεργά με την καλλιέργεια και παραγωγή αγροτικών προϊόντων, καθώς και με πρωτοποριακές και καινοτόμες καλλιέργειες.

Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς «Το Αρτεμίσιο».
Η Πένυ Κουραβέλου γεννήθηκε το 1970. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Δαγρέ, Γεωπόνο και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος Βιολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Βιοεπιστημόνων από το 1995.

Ειδικεύτηκε σε τεχνικές λήψης φασμάτων FT-IR μικροοργανισμών στο Πανεπιστήμιο Faculte de Pharmacie de Reims Champagne-Ardenne στην πόλη Reims της Γαλλίας, ενώ έχει επίσης εργαστεί και ως επιστημονικό προσωπικό σε ερευνητικά προγράμματα.

Υποψήφια διδάκτορας του Γενικού Τμήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με γνωστικό πεδίο «Φασματοσκοπία βιομορίων».

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και κατέχει πιστοποίηση «Προγραμματιστή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» (ΕΛΚΕΠΑ) μετά την επιτυχή παρακολούθηση διετούς προγράμματος επιμόρφωσης.

Έως το 2000 προετοίμαζε ατομικά ή ομαδικά μαθητές της τρίτης Λυκείου στο μάθημα της Βιολογίας για την εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης της Αθήνας και του Άργους.

Από το 2001 εργάζεται σαν Βιολόγος στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Διδάσκει σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου ενώ ταυτόχρονα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας).
Η Ελένη Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος και είναι μητέρα ενός παιδιού, του Ανδριομάριου.

Εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών στον ιδιωτικό τομέα.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλική ετυμολογία και γλωσσολογία.

Έχει επίσης σπουδάσει πληροφορική και φοιτεί στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, στον Τομέα Ελληνικού Πολιτισμού.

Έχει ενεργή προσφορά ως εθελοντής στο σύλλογο ΑΜεΑ Αργολίδας (τομέας δημιουργικής απασχόλησης) και είναι εθελοντής και μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αλλά και μέλος του Τομέα Ισότητας Γυναικών Ελλάδος.

Ενδιαφέρεται για την προώθηση και προβολή μέσω των social media θεμάτων παιδείας, φιλοσοφίας ,τέχνης, ιστορίας και πολιτισμού, καθώς επίσης και την ανάδειξη και προβολή αρχαιολογικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος θεμάτων και εκδηλώσεων, αρχαιοτήτων, αρχαιολογικών χώρων και μνημείων και μουσειακών εκθεμάτων του τόπου της.
Η Αδαμαντία Παρασκευοπούλου είναι Θεολόγος.

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Θεολογίας.

Η πολιτική της δράση ξεκινά από τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια.

Το 2011 εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Γιώργου Αναγνώστου στο Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Άργους.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ