ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Το "ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" συμμετέχει στον "8ο Μαραθώνιο Αναγνωσης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. |
Το "ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" συμμετέχει στον "8ο Μαραθώνιο Αναγνωσης"
Για μια ακόμη σχολική χρονιά το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ συμμετέχει στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ των εκδόσεων Μεταίχμιο και συγκεκριμένα τον 8ο!

Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος της ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ και υποστηρίζει το έργο του εκπαιδευτικού, ενώ παράλληλα ωθεί τον μαθητή να ασχοληθεί με θέματα που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά του καθώς και με επίκαιρα ζητήματα του τόπου του και του κόσμου εν γένει.

Συγκεκριμένα για το τρέχον σχολικό έτος οι υπεύθυνοι φιλόλογοι του προγράμματος του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ επέλεξαν τα παρακάτω βιβλία της ΑΛΚΗ ΖΕΗ.

Οι μαθητές της Ά Γυμνασίου διαβάζουν το βιβλίο με τίτλο:
«Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου»

Οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου διαβάζουν το βιβλίο με τίτλο:
«Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της»

Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου διαβάζουν το βιβλίο:
«Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο»!

Η Άλκη Ζέη ανήκει στους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς: τα βιβλία της θεωρούνται σταθμός στην ιστορία της νεοελληνικής λογοτεχνίας, έχουν αγαπηθεί τόσο από το νεανικό όσο και από το ενήλικο κοινό, έχουν μεταφραστεί σε είκοσι γλώσσες και κυκλοφορούν σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Στα έργα της, η συγγραφέας μετατρέπει προσωπικά της βιώματα σε μυθιστορηματικές καταστάσεις, επιτρέποντας στους ήρωές της να βλέπουν τα πράγματα με τη δική της ματιά. Χωρίς ίχνος διδακτισμού αλλά με διάθεση να προβληματίσουν τον αναγνώστη, τα έργα της ξεχωρίζουν για την εξαιρετική λογοτεχνικότητα, την καλοδουλεμένη πλοκή και το διάσπαρτο χιούμορ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ