ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Δήλωση Δημήτρη Τζαναβάρα για την αθωωτική απόφαση του Εφετείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:19:00 μ.μ. |
Δήλωση Δημήτρη Τζαναβάρα για την αθωωτική απόφαση του Εφετείου Ναυπλίου
 Έπειτα από ένα πολυετή και επίπονο δικαστικό αγώνα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ναυπλίου, στις 12.03.2019, με κήρυξε ομόφωνα αθώο των αδικημάτων της ψευδορκίας και συκοφαντικής δυσφήμισης για τα οποία είχα κατηγορηθεί, από το μηνυτή και διώκτη μου Χαράλαμπο Κασίμη, σημερινό Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της πρωτοφανούς και εμπαθούς στάσης του κατηγόρου μου και αληθινό κόλαφο στην προσπάθειά του να με συνδέσει- αν και γνώριζε την αλήθεια των πραγμάτων- με την εξυπηρέτηση πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων.

Η απόφαση της αδεκάστου ελληνικής Δικαιοσύνης, αποτελεί εξάλλου πανηγυρική δικαίωση και επιβράβευση της υποδειγματικής άσκησης των καθηκόντων μου από την οποιαδήποτε θέση μου εμπιστεύθηκε η ψήφος των συνδημοτών μου.
Δικαιούμαι σήμερα να συνεχίσω και θα συνεχίσω να μάχομαι, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των συμπολιτών μου μέσα από τις τάξεις του συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» του Νίκου Σταυρέλη, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, που με έφερναν ως στερούμενο της πολιτικής μου παρουσίας και δράσης.

Θέλω να ευχαριστήσω το δικηγόρο μου κ. Ανδρέα Βαγγόπουλο, που υπερασπίστηκε την αθωότητά μου και με εκπροσώπησε, τόσο ενώπιον του Αρείου Πάγου, όσο και ενώπιον του Εφετείου Ναυπλίου, με θετική έκβαση και στις δύο περιπτώσεις για μένα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ