ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η Βασιλική Μαστοράκου υποψήφια με τον συνδυασμό Ναύπλιο Επόμενη Μέρα του Δ. Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 μ.μ. | | |
Η Βασιλική Μαστοράκου υποψήφια με τον συνδυασμό Ναύπλιο Επόμενη Μέρα του Δ. Κωστούρου
 Η αδιάλειπτη ενασχόληση μου τα τελευταία 15 χρόνια με το Σύλλογο ΑμεΑ Ν Αργολίδας ως μέλος του ΔΣ, με έκανε να έρθω κοντά με εκατοντάδες ανθρώπους και να κάνω δεκάδες καλούς φίλους με ειδικές ικανότητες και ειδικές ανάγκες, να αφουγκραστώ τα προβλήματα τους και να μετέρχομαι καθημερινά λύσεων, ώστε να κάνω την καθημερινότητα τους πιο ευχάριστη.

Η κάθε μέρα που ζω και μοιράζομαι την αγωνία, απογοήτευση αλλά και τη χαρά τους, η κάθε φορά που είμαι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να λειτουργήσουν με όρους ισότητας, με έκαναν να γνωρίσω πολύ καλά πως οι συνάνθρωποι μας αυτοί, δίνουν πολλές φορές μάχη επιβίωσης κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δημήτρης Κωστούρος, έχει εστιάσει πολλές φορές την προσοχή του στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες, δίνοντας έμφαση στην ισότιμη συμμετοχή τους στα κοινωνικά αγαθά και τις δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα με τις δράσεις του, λειτουργεί ως ασπίδα μας, είναι φίλος του Συλλόγου μας και είναι γνωστή σε όλους μας η προσπάθεια του.

Οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην τοπική κοινωνία και μπορούν. Μη έχοντας τη δυνατότητα να εκφράσουν την ανάγκη τους για αξιοπρέπεια, αυτονομία και ίση μεταχείριση, θεωρώ ότι είναι ώρα να συμμετέχω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2019, ως δίαυλος επικοινωνίας ώστε και η κοινωνική αυτή ομάδα να ενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό σύνολο. Πρόσβαση στα τοπικά αγαθά, συμμετοχή των ιδίων και των οικείων τους, ίση μεταχείριση χωρίς διακρίσεις, κάθε είδους απασχόληση και συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα που αυξάνουν το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων αυτών, αποτελούν προτεραιότητα για εμένα και σε αυτούς τους πυλώνες δράσης θα συνεχίσω να δίνω βάρος.

Με εκτίμηση
Μαστοράκου Βασιλική
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ