Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Η Μαρίνα Πίκου υποψήφια τοπική σύμβουλος Αγίας Τριάδας με τον συνδυασμό "Ναύπλιο. Επόμενη μέρα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. | | |
Η Μαρίνα Πίκου υποψήφια τοπική σύμβουλος Αγίας Τριάδας με τον συνδυασμό "Ναύπλιο. Επόμενη μέρα"
Φίλες και φίλοι,

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Αγία Τριάδα με τον συνδυασμό "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα".

Επειδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, θεωρώ ανάγκη και υποχρέωσή μου, αλλά και ευθύνη όλων των ενεργών πολιτών, την συμμετοχή στον σχεδιασμό και στις αποφάσεις που αφορούν την πρόοδο και την ποιότητα ζωής στο τόπο μας.

Η μεγάλη μου αγάπη για το χωριό που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ, όπου εδώ μεγαλώνουν και τα τρία μου παιδιά, μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα του όπως η ύδρευση, η αποχέτευση, ο φωτισμός, το οδικό δίκτυο, η διαχείριση απορριμμάτων, η αγροτική ανάπτυξη τα οποία θα πρέπει να προταχθούν και να προγραμματιστεί η άμεση επίλυσή τους.

Αυτό που, όμως, έχω μέσα στην καρδιά μου και θέλω να μπει στο επίκεντρο της ατζέντας του δήμου μας, είναι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός.

Κεντρική μου επιδίωξη, μέσα από την υποψηφιότητα που καταθέτω για την εκλογή μου ως τοπική σύμβουλος, είναι να δημιουργήσουμε στο χωριό μας ένα πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, με στόχο όχι το προσωπικό όφελος αλλά το κοινό καλό.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μαρίνα Πίκου
Υποψήφια τοπική σύμβουλος Αγίας Τριάδας
με τον συνδυασμό "Ναύπλιο. Επόμενη μέρα".
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ