ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Αλλαγές στους αγώνες της Γ΄Εθνικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | | |
Αλλαγές στους αγώνες της Γ΄Εθνικής
Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής πλησιάζει στο τέλος της και η επιτροπή πρωταθλήματος προχώρησε σε αναγκαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα της.

Για τον 1ο όμιλο η αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου θα γίνει το Σάββατο 30/3 στις 15:00, κάτι το οποίο ζήτησε η Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης, διότι την Κυριακή στις 19:00 ο ΑΟΞ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τη Super League.

Το Σάββατο 30/3 στις 15:30 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική του 7ου ομίλου θα διεξαχθούν οι εξής αναμετρήσεις: Χαραυγιακός-Χαλκίδα, Θύελλα Καμαρίου-Άγιος Ιερόθεος, Καλλιθέα-Άγιοι Ανάργυροι και Απόλλων Ερέτριας-Κόρινθος.

Τα άλλα δύο ματς που συμπληρώνουν το αγωνιστικό πρόγραμμα της εν λόγω αγωνιστικής και αφορούν τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα μεταφέρθηκαν.

Ο Πανθηραϊκός δεν κατάφερε να βρει εισιτήρια για να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη το Σάββατο.

Έτσι, οι αγώνες Αιγάλεω-Ηλυσιακός και Αιολικός-Πανθηραϊκός θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31/3 στις 16:00.

Αλλαγές και στον 6ο όμιλο.

Όλα τα ματς θα γίνουν την Κυριακή στις 13:00 μετά από αίτημα του Διαγόρα Ρόδου και του Ιάλυσου, οι οποίοι αγωνίζονται στην Πελοπόννησο και για συγκοινωνιακούς λόγους ζήτησαν να διεξαχθούν νωρίτερα.

Επίσης, η αναμέτρηση Παναργειακός-ΑΟ Κατασταρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 13:30 και την ίδια μέρα το ματς ΑΟ Εικοσιμίας-Μανδραϊκός, αλλά στις 12:00.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ