ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή Π. Κουρουπλή στην Αρκαδία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | |
Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή Π. Κουρουπλή στην Αρκαδία
 Στην Τρίπολη παραβρέθηκε το Σάββατο 30, Μαρτίου ο τέως υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Γιώργο Παπαηλιού.

Ο κύριος Κουρουμπλής επισκέφτηκε αρκετές υπηρεσίες αλλά και θεσμούς με σκοπό να μάθει την κατάσταση που βρίσκονται αλλά και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στην αρχή επισκέφτηκε το σταθμό της πυροσβεστικής στην Τρίπολη όπου συναντήθηκε με τον διοικητή της Πελοποννήσου κ. Λαρεζο αλλά και με αρκετούς άνδρες του πυροσβεστικού σώματος οι οποίοι του είπαν τα προβλήματα που απασχολούν την υπηρεσία της Τρίπολης αλλά και τον κλάδο γενικότερα.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής μαζί με τον κ. Παπαηλιού επισκέφτηκαν το Παναρκαδικό νοσοκομείο όπου και συναντήθηκαν με τη διοίκηση, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αμέσως μετά υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Κάραλη όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρίες στην Πελοπόννησο.

Επόμενος σταθμός ήταν η αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας όπου υπήρξε συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή Πελοποννήσου αλλά και μέλη της ομοσπονδίας αστυνομικών Αρκαδίας όπου και του έθεσαν τα προβλήματα που υπάρχουν στην υπηρεσία.

Λίγο μετά τις μία το μεσημέρι ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε το δημαρχείο και τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή συζητώντας για καίρια ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Τρίπολης αλλά και για χρηματοδότησης και έργα που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος σε συνεργασία με την κυβέρνηση.

Τελευταίος σταθμός στην περιοδεία του στην Τρίπολη ήταν η επίσκεψη του στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη όπου όπως είπαν και οι δύο άντρες τους δένει μία φιλία αρκετών ετών. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τέλος ο κύριος Κουρουμπλής έδωσε συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αρκαδίας αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του σαν ευρωβουλευτής τονίζοντας:

«Πρέπει αυτό το δίμηνο, όλοι μας στον ΣΥΡΙΖΑ να κινητοποιηθούμε. Αντίπαλός μας είναι μόνο η αποχή. Χρειάζεται να αυξηθεί η συσπείρωσή μας».

Ο κ. Κουρουμπλής, χαρακτήρισε κρίσιμες τις ευρωεκλογές. Περιέγραψε το σκηνικό της Ευρώπης, λέγοντας ότι δεν υφίσταται σήμερα σ’ αυτήν, κοινωνική και οικονομική ισορροπία, ενώ δόμησε και το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ εν’ όψει της κάλπης.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Απαιτείται οι προοδευτικές δυνάμεις να αφυπνιστούν και να απαλλαγούν απ’ τον κατακερματισμό τους, ώστε να ενισχυθούν, για να αποκρούσουν τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό. Θέλουμε μία Ευρώπη της εργασίες, των ευκαιριών, της ελπίδας, της συμμετοχής. Μία Ευρώπη με νέο παραγωγικό μοντέλο, μία Ευρώπη με κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα».

Ο τέως Υπουργός, περιέγραψε το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης Τσίπρα, τα σχέδια νόμου που θα έρθουν το επόμενο χρονικό διάστημα στη Βουλή, ενώ εξήρε την εξωτερική εικόνα της χώρας (μίλησε για διεθνές κύρος στα ύψη).

Ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού σε τοποθέτησή του, για το δίλημμα των ευρωεκλογών, τόνισε τα εξής:

« Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Το δίλημμα είναι το ίδιο, είτε για τις ευρωεκλογές, είτε για τις εθνικές που θα ακολουθήσουν. Συγκρούονται δύο αντιλήψεις. Η συντήρηση και η πρόοδος. Ο λαός γνωρίζει καλά και θα πράξει όπως πρέπει».

Η περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή, ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Άστρος Κυνουρίας.

Πηγή:pna.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ