ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ο Αναστάσιος Κουγιάς μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο για να γίνουν οι επιθυμίες της νέας γενιάς πραγματικότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 μ.μ. | | |
Ο Αναστάσιος Κουγιάς μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο για να γίνουν οι επιθυμίες της νέας γενιάς πραγματικότητα
Συνδημότισσες-Συνδημότες
Αγαπητές φίλες και φίλοι

Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2016. 

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου από το Πανεπιστήμιο Πατρών διαμένω μόνιμα στο Τολό Αργολίδας όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον κλάδο του τουρισμού στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Το 2015 εξελέγην Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, Ασχολουμένων με τον Τουρισμό. Το 2017 επανεξελέγην στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού και ανέλαβα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα, θέση την οποία κατέχω έως σήμερα. Τον Ιούνιο του 2018 εξελέγην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού, θέση που επίσης κατέχω έως σήμερα.

Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή σου που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να απαντήσεις στα ερωτήματα των Συνδημοτών σου.

Μπορείς να παραμείνεις κριτής όλων από την ασφάλεια του σπιτιού σου ή να γίνεις Ενεργός Πολίτης? Γι’ αυτόν τον λόγο αποδέχθηκα με τιμή την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του Συνδυασμού "Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα" Δημήτρη Κωστούρου και επέλεξα να είμαι Ενεργός Πολίτης και να διεκδικήσω το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τολού.

Ζήτω την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας για να γίνουν οι επιθυμίες της Νέας Γενιάς πραγματικότητα, για να αποκτήσουν τα προβλήματα λύσεις και η ανάπτυξη να γίνει καθημερινή πράξη, ώστε να αναδείξουμε το Τολό στους κορυφαίους και πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς. Γιατί αυτό αρμόζει στην Ιστορία και στην ιδιαίτερη Ομορφιά του Τόπου μας.

Γιατί εδώ δεν υπάρχουν υποσχέσεις πάρα μόνο δεσμεύσεις!



Με εκτίμηση,

Κουγιάς Αναστάσιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ