ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ιατρικό συνέδριο στο Ναύπλιο για την εορτή του Αγίου Λουκά (βίντεο)

Ιατρικο συνέδριο στο Ναύπλιο για την εορτή του Αγίου Λουκά (βίντεο)
 Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου, με την ευκαιρία της ανάμνησης της ανακομιδής του Ιερού λειψάνου του Αγίου.
Στα πλαίσια των εορτασμών η Μητρόπολη Αργολίδος διοργάνωσε Ιατρικό Επιστημονικό συνέδριο σε συνεργασία με τον Ιατρικό ,τον Φαρμακευτικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας με τίτλο: ''Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί''.
Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον εφημέριο του Μητροπολιτικού παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά ,π. Δημήτριο Κρουσταλάκη , τους βουλευτές Γ.Ανδριανό και Γ.Μανιάτη , τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη , τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος  Κ.Κατσαρό , την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας Α.Κατσουλάκου και το μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας. κα. Μαύρου.
Κατόπιν μίλησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος με θέμα ''Η αγάπη ως κινητήριος δύναμη της ζωής'' Ακολούθησε εισήγηση από τον Καθηγητή Χειρουργικής Γ. Παπαγεωργίου με θέμα '' Ο Άγιος Λουκάς ως χειρούργος''
Και ακολούθησε εισήγηση από τον Ιωάννη Γκούβερη Παθολόγο -Αγγειολόγο με θέμα την ''Μηχανική Υποστήριξη παράταση ζωής ή παρεμπόδιση''. Το συνέδριο έληξε τις εργασίες του με συζήτηση πάνω στα Ιατρικά θέματα.
Το συνέδριο παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο υποψήφια βουλευτής Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου, περιφερειακοί σύμβουλοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.
Πριν το συνέδριο τελέστηκε Όρθρος,— Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, για τους λειτουργούς Υγείας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 ο Μητροπολίτης Αργολίδος τέλεσε την ακολουθία των Α' Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ