ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Πολιτιστικός Σύλλογος Φράγχθι: Πήραμε πολλά από αυτά που τιμήσαμε...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | |
Πολιτιστικός Σύλλογος Φράγχθι: Πήραμε πολλά από αυτά που τιμήσαμε
Ζήσαμε το τριήμερο της θρησκευτικής και ΄Εθνικής μας γιορτής σε όλο του το μεγαλείο. Μακάρι κάθε χρόνο να πανηγυρίζουμε τόσο όμορφα και πληθωρικά όπως γιορτάσαμε φέτος την επέτειο της Εθνικής μας παλιγγενεσίας και την πανήγυρη της ΒΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ ΜΑΣ.

Όλα όσα έγιναν στο χωριό μας αυτό το τριήμερο δεν είναι απλά μιά fiesta και τίποτα άλλο . Είναι που πήραμε πολλά από αυτά που τιμήσαμε.
Πήραμε από την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ την χάρη της και την βεβαιότητα της προστασία της .Με μεγάλη συγκίνηση , γεμάτοι υπερηφάνεια υψώσαμε την Ελληνική σημαία κ΄κρατήσαμε στις καρδιές μας ως παρακαταθήκη το αδούλωτο φρόνημα των αγωνιστών του 21,αγκαλιάσαμε τη σημαία μας πιότερο την αγαπήσαμε , αγκαλιάσαμε όλη την Ελλάδα μας.
Ευχαριστούμε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου για την εντυπωσιακή παρέλαση στο χωριό μας. Τα παιδιά του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας για τους θαυμαστούς για την ηλικία τους χορούς καθώς και την δασκάλα Κων.Μπασιμακοπουλου . Ευχαριστούμε τους αδελφούς Νάκη για την διάθεση του γερανού. 
Τον Πρόεδρο της Κοινότητας για τον ευπρεπισμό του χωριού μας. Τον Ιερέα της Ενορίας μας πατέρα Θεμιστοκλή για την δυναμική του συμβολή στην παρουσία της γιορτής , ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Ιερόθεο για την παρουσία του κ τον ωραίο λόγο του .Τέλος ευχαριστούμε τις κυρίες του χορευτικού του Συλλόγου μας και τον δάσκαλο κ. Μαλτέζο για την εξαίρετη παρουσία τους.
Μας τίμησαν με την Παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Ανδριανός ,ο Αντιδήμαρχος κ. Ντούβαλης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ρούσσης , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ΄υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γεωργόπουλος , ο . κ. Λάμπρου , ο κ. Τόκας και ο υποψ.Περιφ. Σύμβουλος κ. Γανώσης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους κ΄τις φίλες - πατριώτισσες και πατριώτες που παρευρέθηκαν.


Πολιτιστικός Σύλλογος Φράγχθι
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ