ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος της Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. |
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος της Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης
Μεγάλο πένθος σήμερα για την Ύδρα. Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Κοτρώνης, σε ηλικία 78 ετών, λίγες μέρες πριν εορτάσει την ονομαστική του εορτή και μέσα στον μήνα Μάρτιο όπως έφυγε πριν τρία χρόνια ο λατρεμένος φίλος του Παναγιώτης Τέτσης.

Η Ύδρα θρηνεί για την απώλεια του αγαπημένου Άγγελου, που "έλαμψε" σαν Δήμαρχος του νησιού από το 2007- και 2011 έως το 2014, και του χρωστά μεγάλη χάρη μεταξύ άλλων, για το έργο ζωής, το έργο της Αφαλάτωσης που έλυσε το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης του νησιού.

Υπήρξε αναγνωρισμενος Αρχιτέκτων και επίλεκτο μέλος της κοινωνίας της Ύδρας. Ο Άγγελος δεν ήθελε λυπητερά λόγια να ακούει. Ήταν άνθρωπος της ζωής, του χαμόγελου, της θετικής σκέψης, της προόδου. Είχε έναν εκλεπτυσμένο αέρα πραγματικού αριστοκράτη και αγαπούσε την Ύδρα με αγνό τρόπο, όπως λίγοι μπορούν να το κάνουν.

Ευαίσθητος αλλά και δυναμικός, φιλικός, χαμογελαστός και με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, ο Άγγελος άφησε το στίγμα του στην Ύδρα.

Ο Άγγελος των Υδραίων ταξιδεύει για τη γειτονιά των Αγγέλων. Ένα φούλι μοσχοβολημένο, λευκό και απέριττο σαν αυτό που του προσφέρανε από κήπο της Ύδρας και εκείνος αφειδώλευτα μου χάρισε ένα πρωινό στην παραλία, θα είναι η τελευταία μου ανάμνηση από εκείνον.

Καλό σου Ταξίδι Άγγελε!

Πηγή: fonitisydras.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ