ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Σημαντική διάκριση στην Τοξοβολία από τον Α.Ο.Μέρμπακα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. | | | |
Σημαντική διάκριση στην Τοξοβολία από τον Α.Ο.Μέρμπακα
3η θέση στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Ομαδικό Εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας για τον ΑΟ Μέρμπακα

Η σημαντικότερη διάκριση στην έως σήμερα πορεία του σωματείου τοξοβολίας της Αργολίδας ΑΟ Μέρμπακα είναι πραγματικότητα από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 
Οι αθλητές μας Νίκος Σιατερλής, Ανδρέας Λέκκας και Φίλιππος Κολυτούμπας υπερέβαλαν εαυτούς και κατέκτησαν μετά από επική μάχη με το σωματείο του ΑΟ Στόχου την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο για την ομάδα της Αγίας Τριάδας κερδίζοντας τους αντιπάλους τους με 5-3 στους αγώνες νοκ άουτ του μικρού τελικού.
Με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασαν οι προπονητές,οι παράγοντες και οι γονείς τους αθλητές του συλλόγου μας συνειδητοποιώντας το μέγεθος του κατορθώματος ενός ομαδικού μεταλλίου σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
Ήταν τέτοια η συγκινησιακή φόρτιση που αθλητές και μέλη της ομάδας έγιναν ένα κουβάρι από τους πανηγυρισμούς γράφοντας με χάλκινα γράμματα ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του ΑΟ Μέρμπακα με το τόσο λαμπρό μέλλον όπως όλα δείχνουν. 
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία αυτή κέρδισαν με άνεση τα παιδιά του ΣΚΟΑΑΠΘ Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή κυρίου Αλέξανδρου Νασούλα, υπενθυμίζοντας μας ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και να μπορούμε να κοιτάμε κατάματα τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας.

Νίκο,Ανδρέα,Φίλιππε σας ευχαριστούμε !!!
Συγχαρητήρια
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ