ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα: Το πρόγραμμά σας, ο Δήμος μας!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:23:00 π.μ. | | |
Δυνατή Ερμιονίδα: Το πρόγραμμά σας, ο Δήμος μας!!
 Αγαπητοί μας συνδημότες, ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να συγκριθούμε με βάση το πρόγραμμά μας, τους στόχους και τις δεσμεύσεις μας για την Ερμιονίδα μας. Τα ψέματα τελείωσαν, όλοι μας έχουμε κριθεί και συγκριθεί, μέχρι ώρας, για την στάση και τις θέσεις μας απέναντι σας.

Η Δυνατή Ερμιονίδα διαμορφώνει το πρόγραμμά της στις γειτονιές και τα χωριά του Δήμου μας. Οι αδιάκοπες συναντήσεις του επικεφαλή μας Γιάννη Γεωργόπουλου και όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, με φορείς, κατοίκους και επαγγελματίες συμβάλουν καθοριστικά στην ολοκλήρωση ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού, ρεαλιστικού, ανατρεπτικού και πάνω από όλα ΑΛΗΘΙΝΟΥ προγράμματος.

Φίλες και φίλοι εσείς είστε το πρόγραμμα της Δυνατής Ερμιονίδας. Το πρόγραμμά ΣΑΣ, είναι ο Δήμος ΜΑΣ από την 1η του Σεπτέμβρη.

Πολύ σύντομα , παρουσιάζουμε πρόγραμμα που δίνει λύση στα χρόνια προβλήματα του τόπου μας και εντάσσει την Ερμιονίδα σε τροχιά ανάπτυξης. Η Δυνατή Ερμιονίδα παρουσιάζει πρόγραμμα βασισμένο στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, βασισμένο στην ΑΜΜΕΣΟΤΗΤΑ, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ του Δήμου μας.

Το Πρόγραμμά μας λοιπόν, είναι αληθινό, αναπτυξιακό, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο χωρίς μεγάλα λόγια και ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις. Κάθε σημείο, του προγράμματός μας είναι δέσμευσή μας προς εσάς, για το αύριο της Ερμιονίδας μας.

Η Δυνατή Ερμιονίδα μέσω του Προγράμματός της υπογράφει συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης με όλους σας.

Γραφείο Τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ